Sisata i guzata
Well-known member
Ja da, nemam vise 15 god da me pale "losi decki".. Bila sam i s takvima i nije lijepoma daj molim te u takve se nitko ne zaljubljuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja da, nemam vise 15 god da me pale "losi decki".. Bila sam i s takvima i nije lijepoma daj molim te u takve se nitko ne zaljubljuje
prihvatila bi arogantnog kanarinca samo zbog njegove ambicije ili love? ili zbog izgledaIli ono da je sve suprotno al da ja zivim ko Melania Trump u najmanju ruku, jedini uvjet da bi prihvatila
ma ne mislim na to, to je bilo u modi devedesetih...mislim da idealiziraš nešto što ne postoji ili se jako teško postižeJa da, nemam vise 15 god da me pale "losi decki".. Bila sam i s takvima i nije lijepo
Za jakooo veliku lovu al ono pricamo o milijunima bi mozda bila sa nekim tko nema karakteristike koje trazim.. Jedno je zajebancija, izlazenje, dopisivanje a drugo je kada trazis supruga i oca svoje djeceprihvatila bi arogantnog kanarinca samo zbog njegove ambicije ili love? ili zbog izgleda
ma znam ali koliko je novaca potrebno da se možeš onako od srca nasmijati kao melanija trump, ona mi djeluje baš sretna u životuZa jakooo veliku lovu al ono pricamo o milijunima bi mozda bila sa nekim tko nema karakteristike koje trazim.. Jedno je zajebancija, izlazenje, dopisivanje a drugo je kada trazis supruga i oca svoje djece
Istina, al onda tu uzmes lovu i ides dalje ko Melaniajest da se može kupiti puno stvari za novac ali sreću navodno nemoš...
eee bojim se da ona ne može uzet lovu, misliš da žućo nema dobrog odvjetnika?Istina, al onda tu uzmes lovu i ides dalje ko Melania
Ma sigurno joj je on vec prepisao nekoliko otokaAli s takvim ne planiras zivot, nemas djecu..eee bojim se da ona ne može uzet lovu, misliš da žućo nema dobrog odvjetnika?
a što ako bi muž?Imala sam sa frendom jednu raspravu bas o obitelji.. Sad ozbiljno pricam, sasvim sigurno kad bi nasla ono sto trazim i ako bi imala djecu nikad se ne bih razvela
a on vjerovatno djeli otok tek kad mu rodišMa sigurno joj je on vec prepisao nekoliko otokaAli s takvim ne planiras zivot, nemas djecu..
bar bi ja takoa on vjerovatno djeli otok tek kad mu rodiš
Eee da ti znas koliki su vani meni pice placali i vozili me doma a punih jaja se vracalibar bi ja tako
i ja sam često bio punih jaja ali što hoćeš reći?Eee da ti znas koliki su vani meni pice placali i vozili me doma a punih jaja se vracali
Probudis nadu i imas svekasnije zakucas...i ja sam često bio punih jaja ali što hoćeš reći?
Jer nada je kurvaProbudis nadu i imas svekasnije zakucas...
Nakon 1 susretaa misliš da bi mi uzela otok prije poroda?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|