Sisata i guzata
Well-known member
Uzmimo za primjer ljude koji su bili sa mnom na ovoj stranici, malo ih je ali ih ima, znaju da nikad nece naci nista bolje ali redovito traze i traze i obilaze i obilaze i uvijek se vrate...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i nakon tebe opet dalje traže i traže....to je ciklus u kojem je poanta traženje a ne nalaženje jer tražiti možeš uvijek a kad nađeš nema više traženjaUzmimo za primjer ljude koji su bili sa mnom na ovoj stranici, malo ih je ali ih ima, znaju da nikad nece naci nista bolje ali redovito traze i traze i obilaze i obilaze i uvijek se vrate...
Pa da, tako bi trazio i moj suprug, pa cemu raditi posao za koji je netko drugi placeni nakon tebe opet dalje traže i traže....to je ciklus u kojem je poanta traženje a ne nalaženje jer tražiti možeš uvijek a kad nađeš nema više traženja
ako te ne bude bolila glava tko zna?Pa da, tako bi trazio i moj suprug, pa cemu raditi posao za koji je netko drugi placen
kod muških je to gimnastika zato i plaćamo gimnastičke treninge jer žene koje mogu to bez ljubavi koštaju jbgaA ja privatno seks vezujem iskljucivo i samo uz ljubav, tako da s moje strane nema zajeba..
Da i to vlastitoj zeni bude fuj pa malo izgubi volju...kod muških je to gimnastika zato i plaćamo gimnastičke treninge jer žene koje mogu to bez ljubavi koštaju jbga
kako to misliš?Da i to vlastitoj zeni bude fuj pa malo izgubi volju...
Da imam supruga i da znam da obilazi prostitutke bilo bi mi fuj, gadilo bi mi se, ne bi mi bio napet da spavam s njim..kako to misliš?
a kao da bi ti znala?! rijetko ko se hvali time pogotovo vlastitoj ženi, evo pitaj sombreraDa imam supruga i da znam da obilazi prostitutke bilo bi mi fuj, gadilo bi mi se, ne bi mi bio napet da spavam s njim..
Ako si jebo a nisi reko ko da nisi jebo...to je malo i problem kad poševiš a nemoš se ni pohvaliti, zašto uopće ševiti ako nikome ne smiješ reći?
Ja bi znala, intuicija... Al dobro, zna se kakvi likovi se biraju za brak(a i onda nije sigurno) isto kao sto i vi birate zene..a kao da bi ti znala?! rijetko ko se hvali time pogotovo vlastitoj ženi, evo pitaj sombrera
eto pitaj klijente koliki postotak njih to uspješno skriva, ono uhvatila bi me nikad a intuicija je tanko uporište...Ja bi znala, intuicija... Al dobro, zna se kakvi likovi se biraju za brak(a i onda nije sigurno) isto kao sto i vi birate zene..
kakvi se biraju za brak?Ja bi znala, intuicija... Al dobro, zna se kakvi likovi se biraju za brak(a i onda nije sigurno) isto kao sto i vi birate zene..
Ja bi sigurno, a skriva zato sto njihove zene nije briga za njih, nakon x godina braka boli te kurac di je, ionak ne spavas s njim, samo da lovu donese kucieto pitaj klijente koliki postotak njih to uspješno skriva, ono uhvatila bi me nikad a intuicija je tanko uporište...
Mirni, pitomi, ne porocni(cigarete, droga, alkohol), bez puno veza, bez prethodnih brakova i djece, situirani koliko toliko, ambiciozni...kakvi se biraju za brak?
a ako nema ljubavi onda je sve svejednoJa bi sigurno, a skriva zato sto njihove zene nije briga za njih, nakon x godina braka boli te kurac di je, ionak ne spavas s njim, samo da lovu donese kuci
ma daj molim te u takve se nitko ne zaljubljujeMirni, pitomi, ne porocni(cigarete, droga, alkohol), bez puno veza, bez prethodnih brakova i djece, situirani koliko toliko, ambiciozni...
Ili ono da je sve suprotno al da ja zivim ko Melania Trump u najmanju ruku, jedini uvjet da bi prihvatilaMirni, pitomi, ne porocni(cigarete, droga, alkohol), bez puno veza, bez prethodnih brakova i djece, situirani koliko toliko, ambiciozni...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|