nemoj biti mršavaDa jedem meso bila bi mrsavija i prije bi se vidjeli rezultati treninga al jbg.. Mogu pocet samo sa vocem i povrcem al to ke da se ubijes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj biti mršavaDa jedem meso bila bi mrsavija i prije bi se vidjeli rezultati treninga al jbg.. Mogu pocet samo sa vocem i povrcem al to ke da se ubijes
Ma ne zelim biti mrsava vec utrenirana, utegnuta kako trebanemoj biti mršava
Moze, ma samo piletinu izbacis za meneA ja vec isplanirao bio, piletinu na bijelo, sa sirom, i tjesteninu.. uzbto bijelo vino i neku salatu ako hoces , al ovo sad me dotuklo... sad moram naucit spremat nesto bez mesa..
Mozda soja neki odrezak od soje nesto
Samo se psi igraju s kostimaMa ne zelim biti mrsava vec utrenirana, utegnuta kako treba
Ma nije to toMoze, ma samo piletinu izbacis za mene
Dobro se osjecam nakon treninga, al prehrana mi je ono....Samo se psi igraju s kostima
Super, dolazimod srijede tko želi neka dođe na kavu kod mene Novi ZG
Al vidis bolje da ugljikohidrate izbacis a makar piletinu (bijelo ostavis). Piletina je puna proteina a maknula si ugljikohidrate koji debljaju.Dobro se osjecam nakon treninga, al prehrana mi je ono....
Znaam ali ne mogu prijeci preko toga da jedem neciji les... Toliko sam vidjela ubijenih i uginulih zivotinjica..Al vidis bolje da ugljikohidrate izbacis a makar piletinu (bijelo ostavis). Piletina je puna proteina a maknula si ugljikohidrate koji debljaju.
Hmmm...Hajde neku pjesmu za veceras
Al miras shvatit da su psi i macke jedno a svinja i kokos drugo koje su za uzgoj. Prirodni ciklus jbga..Potrosila sam hrpu para u ovih skoro dvije godine da mnoge od njih spasim sigurne smrti.. A kako sam spasila pse i macke, bilo bi nelogicno od mene da pojedem svinju ili kokos.. Zivot je zivot
U kakvom si modu danas?Hajde neku pjesmu za veceras
A ne mogu ja to... I svinja ima mamu i tatu i osjecaje..Al miras shvatit da su psi i macke jedno a svinja i kokos drugo koje su za uzgoj. Prirodni ciklus jbga..
Romanticnom ko i uvijekU kakvom si modu danas?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|