nemoj biti mršavaDa jedem meso bila bi mrsavija i prije bi se vidjeli rezultati treninga al jbg.. Mogu pocet samo sa vocem i povrcem al to ke da se ubijes![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj biti mršavaDa jedem meso bila bi mrsavija i prije bi se vidjeli rezultati treninga al jbg.. Mogu pocet samo sa vocem i povrcem al to ke da se ubijes![]()
Ma ne zelim biti mrsava vec utrenirana, utegnuta kako trebanemoj biti mršava
Moze, ma samo piletinu izbacis za meneA ja vec isplanirao bio, piletinu na bijelo, sa sirom, i tjesteninu.. uzbto bijelo vino i neku salatu ako hoces , al ovo sad me dotuklo... sad moram naucit spremat nesto bez mesa..
Mozda sojaneki odrezak od soje nesto
![]()
Samo se psi igraju s kostimaMa ne zelim biti mrsava vec utrenirana, utegnuta kako treba
Ma nije to toMoze, ma samo piletinu izbacis za mene![]()
Dobro se osjecam nakon treninga, al prehrana mi je ono....Samo se psi igraju s kostima![]()
Super, dolazimod srijede tko želi neka dođe na kavu kod mene Novi ZG
Al vidis bolje da ugljikohidrate izbacis a makar piletinu (bijelo ostavis). Piletina je puna proteina a maknula si ugljikohidrate koji debljaju.Dobro se osjecam nakon treninga, al prehrana mi je ono....![]()
Znaam ali ne mogu prijeci preko toga da jedem neciji les... Toliko sam vidjela ubijenih i uginulih zivotinjica..Al vidis bolje da ugljikohidrate izbacis a makar piletinu (bijelo ostavis). Piletina je puna proteina a maknula si ugljikohidrate koji debljaju.
Hmmm...Hajde neku pjesmu za veceras![]()
Al miras shvatit da su psi i macke jedno a svinja i kokos drugo koje su za uzgoj. Prirodni ciklus jbga..Potrosila sam hrpu para u ovih skoro dvije godine da mnoge od njih spasim sigurne smrti.. A kako sam spasila pse i macke, bilo bi nelogicno od mene da pojedem svinju ili kokos.. Zivot je zivot
U kakvom si modu danas?Hajde neku pjesmu za veceras![]()
A ne mogu ja to... I svinja ima mamu i tatu i osjecaje..Al miras shvatit da su psi i macke jedno a svinja i kokos drugo koje su za uzgoj. Prirodni ciklus jbga..
Romanticnom ko i uvijekU kakvom si modu danas?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|