Sisata i guzata
Well-known member
A ako ce se negdje osjecat kao da nije platio to je kod mene.. Zato ako mu je usluga ok uvijek je dobrodosao..Al samo to, nista viseA ne zanima njega taj oblik prostitucije jbg.. U tome je stvar, ne u zenama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ako ce se negdje osjecat kao da nije platio to je kod mene.. Zato ako mu je usluga ok uvijek je dobrodosao..Al samo to, nista viseA ne zanima njega taj oblik prostitucije jbg.. U tome je stvar, ne u zenama
Što si onda očekivala?Al nisam ocekivala da mu je to fantazija.. Majke mi...
Pa skolarke i uciteljice, tajnice...Što si onda očekivala?
Ovo zvuci kao reklama za neki hotel sa 3 zvijezdiceA ako ce se negdje osjecat kao da nije platio to je kod mene.. Zato ako mu je usluga ok uvijek je dobrodosao..Al samo to, nista vise
6 zvijezdica...Ovo zvuci kao reklama za neki hotel sa 3 zvijezdice
Zanima mene svašta, ali skupo je.Nego da se mi vratimo na Bellu. Jel te zanima Ventura?
Jebali te novci, pa u životu je sve skupo, ali ako vrijedi onda se treba potrošitiZanima mene svašta, ali skupo je.
Kako to misliš nije ono što tražim?Pa dobro Ventura koji si ti ponavljač, čemu piti istu cugu ako to nije ono što tražiš. Jbt ja bi promjenio lokal a ne cugu
E jbg Ventura. Stedi malo. Bolje si jednom priusti pravu veceru u vrhunskom restoranu, nego cevape svako malo kao sto radis dosadaZanima mene svašta, ali skupo je.
A ti si se bome najeo cevapa kroz zivot..E jbg Ventura. Stedi malo. Bolje si jednom priusti pravu veceru u vrhunskom restoranu, nego cevape svako malo kao sto radis dosada
A da bi bio siguran da je prava. I ja i oldi cemo ici i uvjeriti se u to sto nam je kolega rekaoEto ta Bella, pa to je to što tražiš, umiljata, nježna, i ne gleda na čuku
Naravno da gleda. Sigurno nece bit 3 h po cijeni jednogaEto ta Bella, pa to je to što tražiš, umiljata, nježna, i ne gleda na čuku
Opet ti skaces?A ti si se bome najeo cevapa kroz zivot..
Shvati da neke ne privlace ti odroni...
Pa bio si sa SiG, OK probao, vidio, očito se tražiš da li je to to ili nije i ako ne probaš nešto drugo ostaju samo upitnici.... dakle idi dalje, heklaj brateKako to misliš nije ono što tražim?
A mislim da je svima jasno na koga si mislio...Opet ti skaces?
Opet mislis da je o tebi rijec. Prvo nogomet, sad cevapi..pa s cim se neces usporedit?
To je savjet. Svqka cast oldie. Covjek koji je prosao km ubadanjaPa bio si sa SiG, OK probao, vidio, očito se tražiš da li je to to ili nije i ako ne probaš nešto drugo ostaju samo upitnici.... dakle idi dalje, heklaj brate
E priznanje u obliku hpv za toTo je savjet. Svqka cast oldie. Covjek koji je prosao km ubadanja
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|