old&ugly
Well-known member
Frende, nikad dosta kilometaraTo je savjet. Svqka cast oldie. Covjek koji je prosao km ubadanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Frende, nikad dosta kilometaraTo je savjet. Svqka cast oldie. Covjek koji je prosao km ubadanja
Ima, ima. Voli nogomet, cevape i pickuA mislim da je svima jasno na koga si mislio...
Ventura nema tvoj porok..
I bolje
Nećemo se vrijeđati, molim lijepoE priznanje u obliku hpv za to
Ha, ne tražim se ja ništa. A za nešto drugo ima vremena.Pa bio si sa SiG, OK probao, vidio, očito se tražiš da li je to to ili nije i ako ne probaš nešto drugo ostaju samo upitnici.... dakle idi dalje, heklaj brate
Nedaj na se..Nećemo se vrijeđati, molim lijepo
Vntr, opako griješiš, vrijeme curu za popizditHa, ne tražim se ja ništa. A za nešto drugo ima vremena.
Tko to?Pogledajte prilog 769ovo mi poslao danas
Me vucem ga ja nista...Mislim da se opet zapleo u mrezu..
Cim se poceo raspitivat za druge cure, krenut dalje ova ga vuce natrag. Nece ovo dobro zavrsit...
Oldie poslao i sad je kao zenskarosTko to?
Ovo se odnosi na nas stariju ekipu ovi mladi moraju prvo ojačati zube a to mogu samo aktvinošćuPogledajte prilog 769ovo mi poslao danas
Jbg... Nije sve ni u parama a bome ni u picki.... Bolje da radi na karijeri... Onda ce sve doci samo od sebeOvo se odnosi na nas stariju ekipu ovi mladi moraju prvo ojačati zube a to mogu samo aktvinošću
Oldie, pa zar i ti ljubavne stihove saljes Sigici???Ovo se odnosi na nas stariju ekipu ovi mladi moraju prvo ojačati zube a to mogu samo aktvinošću
Samo tebiOldie, pa zar i ti ljubavne stihove saljes Sigici???
Starac stari, hoce umociti :,)))
E moj Ventura, nikom ne vjeruj ovdje ,))
Samo neka on tebe sluša i penjat će se na društvenoj ljestvici a drugi će seksati prave komade a on će se sjetiti kad dođe u moje godineJbg... Nije sve ni u parama a bome ni u picki.... Bolje da radi na karijeri... Onda ce sve doci samo od sebe
Meni moze. Znas da te necu jebatSamo tebi
Ali oldie mi je sumnjivMeni moze. Znas da te necu jebat
Pa to sve usput dode... Ali generalno, po cemu je frajer vrijedniji sto je bio s vise zena? Blago gadenjeSamo neka on tebe sluša i penjat će se na društvenoj ljestvici a drugi će seksati prave komade a on će se sjetiti kad dođe u moje godine
Kolega, ti sve znaš i sve ti je jasno. Jbg jače od meneAli oldie mi je sumnjiv
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|