old&ugly
Well-known member
Dobro, dobro nije SiG pratila Novu TVPa ti stvarno nisi normalna.. Ja o nogometu a ti mislis da o tebi pricamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, dobro nije SiG pratila Novu TVPa ti stvarno nisi normalna.. Ja o nogometu a ti mislis da o tebi pricamo
Dobro, dobro nije SiG pratila Novu TV
Mozda bolje da jesamDobro, dobro nije SiG pratila Novu TV
Prati ona, prati..samo je promasila zicerDobro, dobro nije SiG pratila Novu TV
Ubio ga rez, pa je zaboravio šifru i lozinkuCudi me da se tralalala nije ulogirao
Pa mene.... Jesi procitao za vikendNego dragi moje kolege, da se mi vratimo na bit price. Jer zato smo vecina od nas dosli ovdje u birtiju. Osim nekih slatkorijecivih dupelizaca...
Koju cemo curu preporuciti nasem dragom kolegi Venturi???
A nemoze ni bog pomoci HajdukuDobar je ovaj Kek oldie.. dobro bi dosao Hajduku umjesto ovog trapazaija..
Znas da nemam nove..Pa mene.... Jesi procitao za vikend
Venturi treba promjena, novo svjetlo na kraju tunela. Ti ga vučeš u suprotnom smjeruPa mene.... Jesi procitao za vikend
Ma di ce tebe? Ne vraca se on u rikverc...idemo dalje... na bolje picke. Dizemo letvicu...Pa mene.... Jesi procitao za vikend
A znam al sta cu... Ako je samo usluga u pitanju, ja sam otvorena za suradnjuVenturi treba promjena, novo svjetlo na kraju tunela. Ti ga vučeš u suprotnom smjeru
Ne izusti ime Gospodnje uzaludA nemoze ni bog pomoci Hajduku
U subotu... Javim ti ko uvijek kak je biloMa di ce tebe? Ne vraca se on u rikverc...idemo dalje... na bolje picke. Dizemo letvicu...
Mala Bella,RuskinjaNego dragi moje kolege, da se mi vratimo na bit price. Jer zato smo vecina od nas dosli ovdje u birtiju. Osim nekih slatkorijecivih dupelizaca...
Koju cemo curu preporuciti nasem dragom kolegi Venturi???
E sad ako je Ventura takav som da se ponovno da uloviti u tvoju mrežu onda.....U subotu... Javim ti ko uvijek kak je bilo
Vec smo dog... Ali naravno samo uslugaE sad ako je Ventura takav som da se ponovno da uloviti u tvoju mrežu onda.....
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|