Sisata i guzata
Well-known member
Bolesnik prati svaki moj jebeni post
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ima kolega?Kakve se ove borbe vode??
Jbt prvo pušiona u Ljubljani, ovdje rat do zadnjeg šamara i pljuckanja, fuj srijedaKakve se ove borbe vode??
Fali malo disbalansa ovdje..dobro dode primebil13Zato sto vec dva jebena mjeseca ovaj lik ima neki komentar na mene
Ti kao stariji clan umjesto da pazis na red, uzivas u makljaziJbt prvo pušiona u Ljubljani, ovdje rat do zadnjeg šamara i pljuckanja, fuj srijeda
Al njega apsolutno nitko nista nije pitao..Fali malo disbalansa ovdje..dobro dode primebil13
Vidim da si zaposlila i securitya
Ovaj sinke skace ko pijetao cim te netko malo dirne...
Evo kolega, si gledao tekmu?Šta ima kolega?
Iskreno frende, sjebao me onaj Lovrić i još se ne mogu zbrojitiTi kao stariji clan umjesto da pazis na red, uzivas u makljazi
Valjda će sutra biti bolje,iduće 2 dobivamoJbt prvo pušiona u Ljubljani, ovdje rat do zadnjeg šamara i pljuckanja, fuj srijeda
Jesam,bolje da nisamEvo kolega, si gledao tekmu?
Jbg..jaki smo mi..dignut cemo se. Kvaliteta je u tome da treba prihvatiti porqz i kritiku i znati se dici.. Neki to ne znaju .))))Iskreno frende, sjebao me onaj Lovrić i još se ne mogu zbrojiti
Nama ni Kek da dođe ne može se pomoći, recept kao Glasgpw Rengers u 4 ligu pa od početka iz temelja sve graditiDobar je ovaj Kek oldie.. dobro bi dosao Hajduku umjesto ovog trapazaija..
Nisu ga Slovenci pustili u Dinamo, baš će u Hajduk.Dobar je ovaj Kek oldie.. dobro bi dosao Hajduku umjesto ovog trapazaija..
Ako mislis na mene, kakav poraz i kakvu kritiku ja mogu prihvatit od nepoznatog i mebitnog clana foruma koji tu prati svaki moj korak...Jbg..jaki smo mi..dignut cemo se. Kvaliteta je u tome da treba prihvatiti porqz i kritiku i znati se dici.. Neki to ne znaju .))))
Ne pratis Ventura. Kekova zivotna zelja je da vodi Hajduk. Pravi klub a ne mamicevu prciju. Dinamo je druga prica...Nisu ga Slovenci pustili u Dinamo, baš će u Hajduk.
Sve je Mare u glavi, a pojedinci imaju jednu moždanu vijugu više od kokoši i služi im da ne seru po terenuJbg..jaki smo mi..dignut cemo se. Kvaliteta je u tome da treba prihvatiti porqz i kritiku i znati se dici.. Neki to ne znaju .))))
Pa ti stvarno nisi normalna.. Ja o nogometu a ti mislis da o tebi pricamoAko mislis na mene, kakav poraz i kakvu kritiku ja mogu prihvatit od nepoznatog i mebitnog clana foruma koji tu prati svaki moj korak...
Onda dobro...Pa ti stvarno nisi normalna.. Ja o nogometu a ti mislis da o tebi pricamo
Skuliraj se sig..Onda dobro...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|