Sisata i guzata
Well-known member
I zato me zaboli kurac. Ali neka mi se budaletina skine s grbace viseA ..
Svatko ima svoj stil razmisljanja .
Mozda njemu nisu akrapi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I zato me zaboli kurac. Ali neka mi se budaletina skine s grbace viseA ..
Svatko ima svoj stil razmisljanja .
Mozda njemu nisu akrapi.
sve u svemu sreća što si im dalekoJebeš srijedu navečer, kad nas Janezi naguze kao papke iz neke treće seoske lige
Znaci tak .Jebeš srijedu navečer, kad nas Janezi naguze kao papke iz neke treće seoske lige
Ti fakat imaš ozbiljnih problemaJa cu pisat sta ja HOCU, kad ja HOCU i koliko JA HOCU.
Ne zivim od vas i generalno me za vas boli kurac.Ali komplekse ovdje necete ljecit.Ja cu pisat sta ja HOCU, kad ja HOCU i koliko JA HOCU.
A jbg ima nešto u tom fudbaluZnaci tak .
Fudbal ..kak bi reki oni preko je vazniji od jebackog foruma..
Jesi razumio da se gubis odavde?Ti fakat imaš ozbiljnih problema
Nadi ga ti moronu imbecilni koji me vec dva mjeseca ovdje uhodis.Daj odjebi,nadi si zivot
kojih ti problema imaš?....zašto curu ne pustiš na miru....?....prebaci se na najbolju,to ti je siguran dobitakTi fakat imaš ozbiljnih problema
Zato sto je jadni moron zeljan paznje koju ovdje ne dobivakojih ti problema imaš?....zašto curu ne pustiš na miru....?....prebaci se na najbolju,to ti je siguran dobitak
Šta se ti miješaš,daj mi reci šta sam pogrešno napisao?A to šta se ulizuješ nemoj preko menekojih ti problema imaš?....zašto curu ne pustiš na miru....?....prebaci se na najbolju,to ti je siguran dobitak
Skini mi se s kurca viseŠta se ti miješaš,daj mi reci šta sam pogrešno napisao?A to šta se ulizuješ nemoj preko mene
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|