old&ugly
Well-known member
Trebalo bi JK nasapunati jezik!!!!"Izvinite svima, ali terajte se u picku materinu sad...." Dozivotni mood...
Četnikuša je barem damski odmjerena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebalo bi JK nasapunati jezik!!!!"Izvinite svima, ali terajte se u picku materinu sad...." Dozivotni mood...
Radije iskrena i bahata nego fejk dama..Trebalo bi JK nasapunati jezik!!!!
Četnikuša je barem damski odmjerena
Nije stvar bahatosti, ali novinari rade svoj posao i ona je s njima svaki dan i izložena je njihovom interesu, ali i ona živi od njihovog interesa, pa bi stoga trebala ipak im se primjerenije obraćati.Radije iskrena i bahata nego fejk dama..
Ma ova ih je pozvala jer se vise nigdje u medijima ne pojavljuje jer jor je karijera ostala u 18.st...A i lincovali su je masu puta radi toga sto ih je ova placala...Nije stvar bahatosti, ali novinari rade svoj posao i ona je s njima svaki dan i izložena je njihovom interesu, ali i ona živi od njihovog interesa, pa bi stoga trebala ipak im se primjerenije obraćati.
A o Ceci sve najgore
OK nisam upoznat sa detaljima, samo sam komentirao izričajMa ova ih je pozvala jer se vise nigdje u medijima ne pojavljuje jer jor je karijera ostala u 18.st...A i lincovali su je masu puta radi toga sto ih je ova placala...
Ok, nepristojno je ali i meni bi u njezinoj situaciji bilo tako..OK nisam upoznat sa detaljima, samo sam komentirao izričaj
Nema pravila, to kao da mi komentiramo da one koje dobro puše da se loše jebu. Ako znaš posao znaš ga i to je toHtjela sam bas prokomentirat kako sam skuzila da se muskarci dijele u dvije skupine:lizaci i jebaci..
Odnosno, da su najbolji lizaci oni koji nisu bas neki jebaci...
Znam, ali nekako iz iskustva.. Kao da su ovi impotentni vec verzirani da mogu zadovoljit partnericu na drugaciji nacinNema pravila, to kao da mi komentiramo da one koje dobro puše da se loše jebu. Ako znaš posao znaš ga i to je to
Ha sad, dok je su tu jezik i prst ne mora biti čvrst!!!!!!!Znam, ali nekako iz iskustva.. Kao da su ovi impotentni vec verzirani da mogu zadovoljit partnericu na drugaciji nacin
Pa ok.. Meni osobno pase..Ha sad, dok je su tu jezik i prst ne mora biti čvrst!!!!!!!
Oldie, jel dobro, misljenje o Tosi?Predivna obrada...
I ja mislim... Divan glas, covjek humanitaracKoji su ga poznavali kažu da je bio predivna osoba, zato ga je Bog sebi i uzeo, nismo ga zaslužili.
Kad je cura vruća, može i u Sibiru u suknjiciJbtt pa odkad je ovako hladnoo vanii a ja se vec skinula u haljinu
Hladnaaaa sammmmmKad je cura vruća, može i u Sibiru u suknjici
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|