Sisata i guzata
Well-known member
Oo patak dobar dan, dugo se nismo vidjeli..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oo patak dobar dan, dugo se nismo vidjeli..
Brrrr zima Patak pusi cigaretu u wc u na poslu haha GibamOo patak dobar dan, dugo se nismo vidjeli..
E majke mi poceo si me uveseljavatBrrrr zima Patak pusi cigaretu u wc u na poslu haha Gibam
Jesi ovo ti na slici??
I ja sam malo prije dimio na wcuBrrrr zima Patak pusi cigaretu u wc u na poslu haha Gibam
Valjda ne radimo.u istoj firmi hahaI ja sam malo prije dimio na wcu
Jesi ovo ti na slici? HEHE.SIG
Jesi ovo ti na slici?? To kad se napalim rastu zazubice hehe
Mislim da ne, jer tu kod mene na katu nas samo troje puši, od toga 2 bezdimneValjda ne radimo.u istoj firmi haha
2bezdimne heheMislim da ne, jer tu kod mene na katu nas samo troje puši, od toga 2 bezdimne
Trlja aladinovu lampu da duh izadePatak na slobodi... Kako bi rekao Marijole Ventura trlja kurac od srece
Sigurno imas ti prste u tome da ste Pačiča pustiliPatak na slobodi... Kako bi rekao Marijole Ventura trlja kurac od srece
Hahahahhh ja mislim da bi ti trebao cesce masturbirat umjesto sta tu pises gluposti...Hej Sig jesi gledala.vuk sa wall streeta kad onaj.broker kaze da treba vise puta na dan masturbirat tako da ako Ventura to prakticira nije Patka kriva)) odnosno Patak to je Karma
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|