Znaci i kraljica je placala seksSvoje ormare odnosno garderober sama zaradila. A i njegov.
Vidis svi placaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci i kraljica je placala seksSvoje ormare odnosno garderober sama zaradila. A i njegov.
Ne placaju normalni ljudi.. Ako placas seks vrijeme je da se zamislis nad brakom..Znaci i kraljica je placala seks
Vidis svi placaju
Brak je zajednica, institucija ravnopravnog dijeljenja... Inace imas problem....Ne placaju normalni ljudi.. Ako placas seks vrijeme je da se zamislis nad brakom..
Nemoras ti mene ucit sta je brak ,ja sam skoro u braku koliko ti imas godina...Brak je zajednica, institucija ravnopravnog dijeljenja... Inace imas problem....
Shvacam... I zao mi je sto po mom misljenju, niste u sretnom braku. To dokazuje i posjecivanje ovih stranica...Nemoras ti mene ucit sta je brak ,ja sam skoro u braku koliko ti imas godina...
A nije bitno ako ne shvacas sta ja pricam sve pet
Shvacam... I zao mi je sto po mom misljenju, niste u sretnom braku. To
Ja nisam bio nikad nesretan u zivotu.Ja sam pozitivan covjek koji ide naprijed I ne osvrcem se za prosloscu nit ju ne zivim a iz kojih sam razloga tu ti to nemozes razumijet al nit nije bitnoShvacam... I zao mi je sto po mom misljenju, niste u sretnom braku. To dokazuje i posjecivanje ovih stranica...
To su ga pitali a u stvari su mislili "srami se koji si ti papak i nesposobnjaković"Zato kad bi mu svi govorili "kako A ima sposobnu zenu" kao da si ga sestarom uboo
A da... A jbg mladost ludost...To su ga pitali a u stvari su mislili "srami se koji si ti papak i nesposobnjaković"
Ma daj, pa tko pije ponedjeljkomSomy malo popio danas
Nekako mi je cudanMa daj, pa tko pije ponedjeljkom
Ma je, rekao mi jeMožda nije imao dobar vikend na Ontariju?????
Eto vidišMa je, rekao mi je
O pa ti nisi blokiran..Vidim SIG opet baca šuplje,ali dobro bar me nasmije i Marijole je spusti na zemlju
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|