Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi valjda u Torcidi, huligan?Ali reci cu ti da navijam za Hajduk i mrzim Mamica pa zakljuci
Je, i to osudivani.. Pogodio si Venty..Nisi valjda u Torcidi, huligan?
HahaahhaNisi valjda u Torcidi, huligan?
Pa Vntr moraš poznavati navijačke skupine, pripadnost određenoj grupaciji pa onda prosuđivati da li su huligani....Nisi valjda u Torcidi, huligan?
Kako te procijenio covjek.. Iz prve..Hahaahha
Sig, pa da sam zensko ne bi ga pustila. Ovako vec razmisljam da ga posvojimNisi valjda u Torcidi, huligan?
I meniSig, pa da sam zensko ne bi ga pustila. Ovako vec razmisljam da ga posvojim
Uljepsa mi vecer
Većina jesuPa Vntr moraš poznavati navijačke skupine, pripadnost određenoj grupaciji pa onda prosuđivati da li su huligani....
Bio sam na toj utakmici..ali najjaca.atmosfera Hajduk-Roma..kad se sjetim..najezim seTko ovo može??????
Ma Još od Totenhema sam lud, bježao u Split kao srednjoškolac, sad me malo popustiloBio sam na toj utakmici..ali najjaca.atmosfera Hajduk-Roma..kad se sjetim..najezim se
Ća je pusta Londra kontra Splitu graduMa Još od Totenhema sam lud, bježao u Split kao srednjoškolac, sad me malo popustilo
Ća je pusta Londra kontra Splitu gradu
Nocka...Laku noć ekipa.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|