old&ugly
Well-known member
Pa steći će ga, kao i ti što si ga steklaEvo sto bih ja recimo voljela kod njega: Da se ne boji iznosit svoje misljenje na bilo koju temu... Stav je napaljujuc..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa steći će ga, kao i ti što si ga steklaEvo sto bih ja recimo voljela kod njega: Da se ne boji iznosit svoje misljenje na bilo koju temu... Stav je napaljujuc..
Ali se svakoga mora razumijeti, osobito onoga tko je strgan emocijamaAl po meni nema zivog covjeka za zaljenje
A na koju temu ja nisam imao mišljenje?Evo sto bih ja recimo voljela kod njega: Da se ne boji iznosit svoje misljenje na bilo koju temu... Stav je napaljujuc..
Eto vas zamnom ubrzo..Ma tko te jebe Sig
Ja i ventura palimo za Vodice ovo lijeto...
Cuvajte se cehinje, madarice..
A ti se przi u Lovranu sa penzicima..
Koji kurac sad ti pišaš po nama penzićimaMa tko te jebe Sig
Ja i ventura palimo za Vodice ovo lijeto...
Cuvajte se cehinje, madarice..
A ti se przi u Lovranu sa penzicima..
Pa opcenito.. Pisalo se o svemu i svacemu.. Pali me stav.. Al evo sad si puno otvoreniji nego na pocetkuA na koju temu ja nisam imao mišljenje?
Ostavljamo vam Sig..sta hoces. Sombrero otvara sampanjacKoji kurac sad ti pišaš po nama penzićima
Bilo bi vam predosadno bez mene, priznajOstavljamo vam Sig..sta hoces. Sombrero otvara sampanjac
Ma daj, sad kao Oldy nije za Vodice, on je za gerijatriju i ako mu se SiG smiluje pa ga povede na večeru....Ostavljamo vam Sig..sta hoces. Sombrero otvara sampanjac
Ima da te Ventura zaboravi za jednu nocBilo bi vam predosadno bez mene, priznaj
Daa... Vec vidim da me zovete prvu noc.. A ja uzivam na svom kamenu..Ima da te Ventura zaboravi za jednu noc
Oldie je uvijek dobrodosao...jel tako Ventura?Ma daj, sad kao Oldy nije za Vodice, on je za gerijatriju i ako mu se SiG smiluje pa ga povede na večeru....
Meni su Vodice prebucneMa daj, sad kao Oldy nije za Vodice, on je za gerijatriju i ako mu se SiG smiluje pa ga povede na večeru....
zato i idemo tamo...da ne cuje ventura ni glasove u glaviMeni su Vodice prebucne
Ne poznam gaOldie je uvijek dobrodosao...jel tako Ventura?
Kolega izdao si me, to samo može ispraviti da odemo opet zajedno na onu adresu.Oldie je uvijek dobrodosao...jel tako Ventura?
Jaoo... Koma.. To nije mjesto za odmorzato i idemo tamo...da ne cuje ventura ni glasove u glavi
Tko je spominjao odmor?Jaoo... Koma.. To nije mjesto za odmor
Imamo drugu adresu. Jos boljuKolega izdao si me, to samo može ispraviti da odemo opet zajedno na onu adresu.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|