Sisata i guzata
Well-known member
Veli Losinj... PrirodaaTko je spominjao odmor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veli Losinj... PrirodaaTko je spominjao odmor?
Pa kad je dosta? Kak ti se da..Tko je spominjao odmor?
To je za ove zaljubljive prirode...Ventura je neukrotivVeli Losinj... Prirodaa
E sad si na dobrom putu da zakopam ratnu sjekiru. Ali samo ako je stvarno boljeImamo drugu adresu. Jos bolju
Ako nije bolje. Sigurno je na tom nivouE sad si na dobrom putu da zakopam ratnu sjekiru. Ali samo ako je stvarno bolje
Povedi i VenturuAko nije bolje. Sigurno je na tom nivou
Može, prihvaćam. Ako je na onom nivou onda smatraj da je sve izglađeno, a i ide seeeeAko nije bolje. Sigurno je na tom nivou
Pa ne idemo na grupnjak. Mora biti balansPovedi i Venturu
Ti si iz Dalmacije?To je za ove zaljubljive prirode...Ventura je neukrotiv
Venturu ne vodimo vise na kurve. Samo u zivotPovedi i Venturu
Pa naci cete vi nesto za njega..Pa ne idemo na grupnjak. Mora biti balans
Di sam roden ja...samo more znaTi si iz Dalmacije?
Što je tebi???? Mi smo ipak ozbiljni ljudi, kad Vntr tebe preboli onda da, za sada nePa naci cete vi nesto za njega..
Ali reci cu ti da navijam za Hajduk i mrzim Mamica pa zakljuciDi sam roden ja...samo more zna
A i kad je više od 4 onda je gužva i neredŠto je tebi???? Mi smo ipak ozbiljni ljudi, kad Vntr tebe preboli onda da, za sada ne
Pa svako normalan druka za Ajduka i prezire MamićaAli reci cu ti da navijam za Hajduk i mrzim Mamica pa zakljuci
Mamica ne voli sav normalan svijet koji ne podrzava kriminalceAli reci cu ti da navijam za Hajduk i mrzim Mamica pa zakljuci
Ima budala koji ga hvale.. zato i jesmo tu di jesmo. Ne toliko zbog Mamica, nego.vise zbog.onih koji ga.podrzavajuPa svako normalan druka za Ajduka i prezire Mamića
E jbg pa istu glazbu slušateMamica ne voli sav normalan svijet koji ne podrzava kriminalce
Svo zlo u svijetu generalno se dogodilo zbog ljudi koji su samo radili svoj posao..Ima budala koji ga hvale.. zato i jesmo tu di jesmo. Ne toliko zbog Mamica, nego.vise zbog.onih koji ga.podrzavaju
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|