Sisata i guzata
Well-known member
Marijole nas oslobodio patka... Nema ga dan drugi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Thirstin je izgubio živce.Marijole nas oslobodio patka... Nema ga dan drugi...
Ili nadu...I Thirstin je izgubio živce.
Najjaci ostajuIli nadu...
NajstrpljivijiNajjaci ostaju
Najstrpljiviji
Eh kad bi barem moja žena imala veća primanja od mene, jbt pa pjevao bih borbeneCula sam to vise puta... Jednostavno se pojedinci ne mogu nositi s tim... Isto i ako zena ima svoju lovu(nedaj Boze cak i vecu od njega)... I sama placa svoje...Nemaju taj sindrom dame u nevolji...
A ja stvarno povjerovao da je SiG vegetarijanac, a ona veći mesožder od Somyja i meneNesto za mezu dok cekate?
Pogledajte prilog 714
Tresla sam se dok sam objavljivala fotkuA ja stvarno povjerovao da je SiG vegetarijanac, a ona veći mesožder od Somyja i mene
Meni je riba isto meso.. Riba je zivo biceI ja se tresem kad nema mesa u obroku, riba teško prođe kao zamjena, tek donekle tvrdi sirevi
Ima osjecaje, mamu i tatuMeni je riba isto meso.. Riba je zivo bice
Haje razumio bih da ne jedeš divljač (bambi mother killer) ali ribu, ma daaaaaajIma osjecaje, mamu i tatu
Nekad mi je Tuna steak bio omiljeni... Ali trudim se suzdrzatiHaje razumio bih da ne jedeš divljač (bambi mother killer) ali ribu, ma daaaaaaj
Pa može proći ako baš nema kvalitetne bijele ribe.Nekad mi je Tuna steak bio omiljeni... Ali trudim se suzdrzati
Da, i napunio ga povrcemŠto mi je kolega uradiio
Pa može proći ako baš nema kvalitetne bijele ribe.
Nego, što je to Marijole ubio Patka????
I servirao forumasimaEto, sad bi trebali zvati Luku Omana.
Imao sam osjećaj da je moj kolega ipak malo tolerantniji, očito ima kratak fitiljI servirao forumasima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|