Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je da se slazemo zadnjih dana..Brzo plane, pa je patak naj.... odnosno izgorio
Da, mogla bi i ti planuti kao šibica, vidiš da Marijole ubijaDobro je da se slazemo zadnjih dana..
Nee... Ja o Marijolu mislim sve najbolje i ne moze me izbaciti iz takta...Da, mogla bi i ti planuti kao šibica, vidiš da Marijole ubija
Nego, koji je recept za dobar brak????Nee... Ja o Marijolu mislim sve najbolje i ne moze me izbaciti iz takta...
Mislim da ne postoji dobar brak, postoji samo brak. Može biti loš i goriNego, koji je recept za dobar brak????
Dobar sex...Mislim da ne postoji dobar brak, postoji samo brak. Može biti loš i gori
Kafana na zapadu ..Trenutna lokacija:Kafana na zapadu...
Lepo nije kad zena pije, al ove noci tako je...
Ventura se nada da cu ga zvati oko 2:00
Al to se nece desiti.
Ma neeeee, davno mi je jedan astrolog radio nativni horoskop i rekao je da će između moje supruge i mene biti opasan brak ali da će sex funkcionirati savršeno, samo da se pazim ako sazna da švrljam da će mu uškopiti. I sve je bio u pravu, samo još me nije za jaja skratila.Dobar sex...
Jednom je jedna zena rekla da je sprijecavala prevaru tako sto bi supruga svaki dan ispraznila... Mislim da se tteba drzati togaA opet seks s jednom osobom ponekad dosadi..Ma neeeee, davno mi je jedan astrolog radio nativni horoskop i rekao je da će između moje supruge i mene biti opasan brak ali da će sex funkcionirati savršeno, samo da se pazim ako sazna da švrljam da će mu uškopiti. I sve je bio u pravu, samo još me nije za jaja skratila.
Dakle dobar sex nije dovoljan
"A joj što me boli glava; Danas sam imao takav pičvajz na poslu i nisam nižašto; imam neodgodivu obavezu u gradu; moram žurno na put a vidi mi košulje neopeglane" tek toliko što bi me svaki dan cijedilaJednom je jedna zena rekla da je sprijecavala prevaru tako sto bi supruga svaki dan ispraznila... Mislim da se tteba drzati togaA opet seks s jednom osobom ponekad dosadi..
Izleti izvan bračnog kreveta učvršćuju i daju začin bračnom životuKomunikacija, postovanje... Ovo drugo pogotovo
Pa ne bi me pogodila prevara kao sam seksualni cin, koliko da pravi budalu od mene npr..Izleti izvan bračnog kreveta učvršćuju i daju začin bračnom životu
Nerviraju me oni koji seksaju sa strane pa o tome ispredaju priče, onda je to uistinu pravljenje budale od svog bračnog partnera, sve to treba i mora biti samo između dvije ozbiljne osobePa ne bi me pogodila prevara kao sam seksualni cin, koliko da pravi budalu od mene npr..
Koji će ti ku... nasljedstvoMeni u natalnoj pise da cu se poceti drogirati i da cu dobiti nasljedstvo
Istina...Nerviraju me oni koji seksaju sa strane pa o tome ispredaju priče, onda je to uistinu pravljenje budale od svog bračnog partnera, sve to treba i mora biti samo između dvije ozbiljne osobe
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|