takve valjda nitko ne voli. brak je kompromis a ne guranje u šupak.Ma mlitave u smislu da draga, koji nemaju svoj stav...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
takve valjda nitko ne voli. brak je kompromis a ne guranje u šupak.Ma mlitave u smislu da draga, koji nemaju svoj stav...
Tako je. Ja cu uvijek reci sve sto mislim i ocekujem isto od druge strane.takve valjda nitko ne voli. brak je kompromis a ne guranje u šupak.
tako je. i sinove sam naučio takoTako je. Ja cu uvijek reci sve sto mislim i ocekujem isto od druge strane.
A mlad je za mene...imam ti sina od 27 gog sig. morao bi ga s tobom upoznati haha
da ga oblikuješ po svom haha.zezam seA mlad je za mene...
UPDATE:Odustala sam... Ionako nema smisla....Malo kasnije pisati cu o najvecem licemjerju Hrv. naroda...
Odakle takva percepcija?Muskarci, zasto ne volite pametne zene?
Cula sam to vise puta... Jednostavno se pojedinci ne mogu nositi s tim... Isto i ako zena ima svoju lovu(nedaj Boze cak i vecu od njega)... I sama placa svoje...Nemaju taj sindrom dame u nevolji...Odakle takva percepcija?
Hmm...sve od navedenog bi po mome misljenju zapravo trebalo biti pozitivno...naglasava individualizam sto je kljuc danasnjih odnosaCula sam to vise puta... Jednostavno se pojedinci ne mogu nositi s tim... Isto i ako zena ima svoju lovu(nedaj Boze cak i vecu od njega)... I sama placa svoje...Nemaju taj sindrom dame u nevolji...
Da, u teoriji... Ali u praksi ode sve u k..Hmm...sve od navedenog bi po mome misljenju zapravo trebalo biti pozitivno...naglasava individualizam sto je kljuc danasnjih odnosa
Naravno da ode kad se bira upravo onako kako ste rekliDa, u teoriji... Ali u praksi ode sve u k..
Ma ok, super. Možda jednom opet budemo, čekat ću.Venty nisam te blokirala... Ne brini
Al to ne znaci da cemo se druziti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|