Sisata i guzata
Well-known member
Pod osamApsolutnooooooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pod osamApsolutnooooooooo
Reče PP Njegoš "ženska pamet, mutan potok"Muskarci, zasto ne volite pametne zene?
A kako to prave.. Ne namecu svoje misljenje ili?Volim one koje se prave blesave
Jbt pa ti kao da nisi oženjen!!!!!!!pametne su za oženiti haah
Klimaju glavom i trepeću okicamaA kako to prave.. Ne namecu svoje misljenje ili?
Alii zar to nije dosadno? Jer meni su dosadni likovi koji samo klimaju glavom...Klimaju glavom i trepeću okicama
Meni dosta, odnosno previše jedna pametna doma, i nekoliko na posluAlii zar to nije dosadno? Jer meni su dosadni likovi koji samo klimaju glavom...
Aha, znaci koja ne prigovara? Cak i ako je nesto pogresno?Meni dosta, odnosno previše jedna pametna doma, i nekoliko na poslu
Sve se može popravitiAha, znaci koja ne prigovara? Cak i ako je nesto pogresno?
Ne volim da mi itko prigovaraAha, znaci koja ne prigovara? Cak i ako je nesto pogresno?
Ali jel problem kad zena ukaze muskarcu da je bolje nesto na drugi nacin? Jel se onda muskarac osjeca manje muskarac??Sve se može popraviti
To nije stvar muško-ženskih odnosa. Teško prihvaćam tuđe sugestije, stava sam da znam najbolje, i teško priznajem da sam u krivu.Ali jel problem kad zena ukaze muskarcu da je bolje nesto na drugi nacin? Jel se onda muskarac osjeca manje muskarac??
I ja sam ista...To nije stvar muško-ženskih odnosa. Teško prihvaćam tuđe sugestije, stava sam da znam najbolje, i teško priznajem da sam u krivu.
A ako netko zna znanje, onda ga zna i nije bitno da li je žensko.
Ne znam... Ne zelim mlitavog muskarca (shvatite ovo kako god), a ni pretemperamentnog i tvrdoglavog jer sam i sama takva... Ne znam kako bi funkcioniralaako skužim da sam u krivu uvijek priznam. a da je sig inteligenta to stoji. baš je za oženiti haha
Ma mlitave u smislu da draga, koji nemaju svoj stav...nisam mlitav. al zašto ne priznati ako si pogriješio? to mi je ljudski. ne volim tvrdoglave ljude. takav mi je kum. možeš mu nokte čupati neće priznati da je pogriješio. a griješi skoro uvjek. tvroglav ko konj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|