old&ugly
Well-known member
Dobro, dobro....Dubec...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, dobro....Dubec...
E sad, ako nastavi djelatnost bit će dobro, ima kandidata krdo cijelo, u stvari ne znam koga NE BI stavio na popis.
Podnesena kaznena prijava protiv Natalije price.... Ejjj.. Ako mi netko umre nekad najebala sam ni kriva ni duzna...E sad, ako nastavi djelatnost bit će dobro, ima kandidata krdo cijelo, u stvari ne znam koga NE BI stavio na popis.
valjda neću biti tajPodnesena kaznena prijava protiv Natalije price.... Ejjj.. Ako mi netko umre nekad najebala sam ni kriva ni duzna...
Somy necemo riskirativaljda neću biti taj
Ne brini, samo nemoj da koriste malu plavu i koku istovremenoPodnesena kaznena prijava protiv Natalije price.... Ejjj.. Ako mi netko umre nekad najebala sam ni kriva ni duzna...
jbg sad. moramo pa makar umro.al bez viagre hahaSomy necemo riskirati
A kaj znas kaj je uzeo prije... A ja zahtjevam dva tri puta zaredom..Ne brini, samo nemoj da koriste malu plavu i koku istovremeno
nema frke sigA kaj znas kaj je uzeo prije... A ja zahtjevam dva tri puta zaredom..
Koks na beeepA kaj znas kaj je uzeo prije... A ja zahtjevam dva tri puta zaredom..
Kakav problem, nikakav. Danas, sutra, prekosutraA kaj znas kaj je uzeo prije... A ja zahtjevam dva tri puta zaredom..
Necemo riskirati, mozda samo online... Da ne budem tamo ako se nesto desinema frke sig
može i to za početak.Necemo riskirati, mozda samo online... Da ne budem tamo ako se nesto desi
Opet će stradati tipkovnicaNecemo riskirati, mozda samo online... Da ne budem tamo ako se nesto desi
Bolje ona nego ja....Opet će stradati tipkovnica
Ponekad lize...
ili ja hahaBolje ona nego ja....
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|