Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njega samo može tramvaj ubitiSad neka uzme Manolića))
hahaNjega samo može tramvaj ubiti
Da, tu nitko ne jebe...Simba, ovo je do sada bila čedna stranica
Nije baš da ne jebe, ali sve u rukavicamaDa, tu nitko ne jebe...
konačno nešto dobro2016......
Pogledajte prilog 666
to što jebem doma ne računamNije baš da ne jebe, ali sve u rukavicama
To mi je zivotni san... Mislis da ne bi okretali boce i polugole curice....Kako zelim na neki turbo folk s oldijem i sombijem, vjerujem da bi se napili vise nego ja
Ja sam uvjeren da bi Somby bio lud za jovanom perisicem, a oldy mi je ovako neki tip za mimi mercedesTo mi je zivotni san... Mislis da ne bi okretali boce i polugole curice....
Teško, kao prvo ne smijem puno cugat, a bojim se da bi mi pozlilo na prve taktove.Kako zelim na neki turbo folk s oldijem i sombijem, vjerujem da bi se napili vise nego ja
od muke hhahahKako zelim na neki turbo folk s oldijem i sombijem, vjerujem da bi se napili vise nego ja
Hahaha poslusaj beli ves na 90Teško, kao prvo ne smijem puno cugat, a bojim se da bi mi pozlilo na prve taktove.
Bezobrazan si sombrerkane!od muke hhahah
Znam za mercedes (voli ga i SiGy), znam za mini (cooper) ali za mimi neznamJa sam uvjeren da bi Somby bio lud za jovanom perisicem, a oldy mi je ovako neki tip za mimi mercedes
sorryBezobrazan si sombrerkane!
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|