Patak
Well-known member
A sto ces fairplayOvo je pametno pitanje. Bravo Patak!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto ces fairplayOvo je pametno pitanje. Bravo Patak!!!!!!
dat ću ti ja jedan dobar brojJbt vec sam izgubila broj kafane koliko me nema
Samo rad priznajem...No No senorita u radu je robstvo, nista protiv ali jedan bi trebao težiti ... boljem ili barem ima pravo
treba mi odmor hahaNiste fer Somy, u radu je spas... A u lopovluku bogatstvo...
Koji, kojidat ću ti ja jedan dobar broj
Uh, nisam baš siguran da smo mi ti koji smo lovili, imam blagi osjećaj da smo lovina. Ta spoznaja dođe s godinamaHa ha, neznam ja lovit ribe ,uhvatio jednu i dosta
Aa Vi ste covjek od kafane??Sorry ako nije diskretno....treba mi odmor haha
Ja sam sve svoje frajere ulovila.... Jer se ne dam ulovitiUh, nisam baš siguran da smo mi ti koji smo lovili, imam blagi osjećaj da smo lovina. Ta spoznaja dođe s godinama
hihiUh, nisam baš siguran da smo mi ti koji smo lovili, imam blagi osjećaj da smo lovina. Ta spoznaja dođe s godinama
svoj naravno....dobro bi došla takva cimerica,hehehhKoji, koji
Mislim da si u pravu a i tak je bolje da smo ulovljeniUh, nisam baš siguran da smo mi ti koji smo lovili, imam blagi osjećaj da smo lovina. Ta spoznaja dođe s godinama
Rad je od majmuna stvorio čovjeka, bojim se da je na kraju evolucijskog razvoja konj.Samo rad priznajem...
Dovoljno sam danas vec pljucala do Venturi, jos kad ovo procita...svoj naravno....dobro bi došla takva cimerica,hehehh
bio nekad . i to jakoAa Vi ste covjek od kafane??Sorry ako nije diskretno....
Polako, polakoJa sam sve svoje frajere ulovila.... Jer se ne dam uloviti
koje?Dovoljno sam danas vec pljucala do Venturi, jos kad ovo procita...
Sto me vise love ja vise bjezim...a sto vise oni bjeze, ja ih vise jurim..... TOCNO+PRETOCNOPolako, polako
Ma ove poruke...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|