Sta ti bi Ventura dragi? Kako to da si se srozao toliko? Sta ti napravi vjestica??Dobro nije, daj me pusti molim te.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti bi Ventura dragi? Kako to da si se srozao toliko? Sta ti napravi vjestica??Dobro nije, daj me pusti molim te.
Mora da te nekako opasno sjebala, ali kako???Sta ti bi Ventura dragi? Kako to da si se srozao toliko? Sta ti napravi vjestica??
Iz okolice đakova jePozdrav ljudi, pošto vidim da su ovo birtijanske čakule. Jel neko zna dal Anamrija Mijić pruža usluge, priča se da nije dobio onaj koji nije tražio. Lp ekipo
Nikdar cul za nju. Morti pruža frizerske usluge i automehaničarske usluge. Jesi je probao lijepo upitat. Nemres dojti ženskoj i rec e de si mala jebao bi te povedala bu ti nis ja cafutaPozdrav ljudi, pošto vidim da su ovo birtijanske čakule. Jel neko zna dal Anamrija Mijić pruža usluge, priča se da nije dobio onaj koji nije tražio. Lp ekipo
To ti je sve lutrija,moze ti se desiti da dogovoriš pola sata prije…kad dođeš,vise se ne javlja…Ako je vec tako da dolazis u Zg…Probaj nazvati dan prije i objasni situaciju…Probaj dogovoriti terminPozdrav, koje su šanse da ove s PO rade u ponedjeljak pošto je praznik? Tad mi bas savrseno odgovara za doci u Zg preko dana
Aha, znaci zvati onda u nedjelju? Mislio sam Mirelu, erotik djevojku, za koju si napisao recenziju neki dan.To ti je sve lutrija,moze ti se desiti da dogovoriš pola sata prije…kad dođeš,vise se ne javlja…Ako je vec tako da dolazis u Zg…Probaj nazvati dan prije i objasni situaciju…Probaj dogovoriti termin
Ali svakako zovi ujutro,puno veća je mogućnost da ces ju dobitiNe znam dal ce ti se i jedna javiti u Nedjelju…Nazovi sutra,objasni situaciju i vidi da li mozes dogovoriti za pon.
Sa Mirelom sam znao dogovoriti dan prije,samo moras potvrditi jos taj dan…da sigurno dolazis….
Ona je normalna osoba,objasni joj…
Nemas kaj izgubiti
ona će te odjebat, nju kad zoves i kad te bude pitala jel zoves za danas ili neki drugi dan i ti ako kazes da zoves za sutra bude ti rekla da onda nazoves sutraAha, znaci zvati onda u nedjelju? Mislio sam Mirelu, erotik djevojku, za koju si napisao recenziju neki dan.
Ne pričaj gluposti,dogovarao sam sa Mirelom dan prijeona će te odjebat, nju kad zoves i kad te bude pitala jel zoves za danas ili neki drugi dan i ti ako kazes da zoves za sutra bude ti rekla da onda nazoves sutra
Nabavi si kravu, pa siši mljieko kolko oćeš. Ili si najdi frajera nekog pa njemu sisaj isto ćeš dobit mlijeko. A morti i on tebe zdojiSiG, dal možda znaš neki kolegicu koja doji? Fakat sam opsjednut sa sisanjem mlijeka.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|