E sad... Eto mene sa treninga i sada cu vam napisat jedan brutalno iskren post, bas onako kako ja to vidim i s tim nadam se zavrsavam ovo ako nece biti potrebe da se vracam....
Vi sto stavljate ovdje imena i fotografije lica zena koje ste jebali i platili, jel vi kuzite da je za vas hodanje na takva mjesta jednako sramno kao i pruzanje usluga? Osobno da sam muskarac, nikad ne bih priznala da placam pa makar bila anonimna. Tako da, danas se sve informacije lako saznaju, nitko nije zasticen, Hrvatska je selo, o Zg da ne pricam. Dakle, ne sluzi vam samo po sebi na cast, narusava ego da se hvalite necim sto ste platili, osim ako ne kosta ono... 3000 eura...
Dalje, pretpostavljam da to postavljate jer ste usamljeni, ili ste zaljubljeni u te cure a one su vas odbile.. Morate se nauciti nositi dostojanstveno sa odbijanjem, ako ikada mislite pronaci nekoga. Mozda mislite aha ona je kurva pa cu kod nje imati prolaz... Ne, dragi moji ljudi.. Bas zato sto ima iskustva to je zena koja nece pasti na vas. Jer vam na celu pise da ocajnicki trebate i trazite nekoga. Vrlo vrlo odbojno. Osobno, mogu vam se ne svidjati ali nikada necete sresti izbirljiviju osobu od mene kad je odabir partnera u pitanju. Ne gledam izgled, ne gledam lovu gledam x faktor, komponentu svega sto se meni svidja i kada kliknem to je to. Dakle, nju cu pokupit jer ona je kurva vam je pogresna teorija. To ce prije proci sa nekom djevojkom iz susjedstva.Ako ne pruzate diskreciju, necete je ni dobiti. To je dvosmjerna ulica i tko pod drugim jamu kopa sam u nju upadne. Mogu napisati jos par savjeta kako da izadjete iz tog incelizma i preobratite se, ali ne da mi se vise iskreno i zelim sto manje slusati, gledati i pisati s ljudima sa ovih prostora. Dakle, ovaj post se odnosi na cudake koji su objavljivali imena (dogodilo se Cristal, onoj Silviji instagram itd..) zamisli jbt smisao zivota ti je da saznas sve o zeni kojoj si platio za seks...i dahces nad njezinim privat insta i njezinim muzem... Koji cudaci jbt...