Ne, moja babaTo nisam ja
Samo ti ocalice fale i goris hahaha....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, moja babaTo nisam ja
#5707 | ||
Neodoljiva1992 Registrirani korisnik Join Date: Nov 2021. Posts: 740 | Quote:
S obzirom da me nisi vidio od lipnja, niti smo u ikakvom kontaktu od rujna ne vjerujem da znas s kim se ja druzim a s kim ne. Daj jebote odi radi neki kurac, imas 4 banke zivis na maminoj grbaci. Cao, bok. |
Ovo sam ti napisala u 3 mjesecu
#5707Neodoljiva1992
Registrirani korisnik
Hahahaha....
Originally Posted by Johny Utah
Pa ako nađem nađem, ako ne ništa, neću kao ti družiti se s likovima koji imaju 60 godina.
S obzirom da me nisi vidio od lipnja, niti smo u ikakvom kontaktu od rujna ne vjerujem da znas s kim se ja druzim a s kim ne. Daj jebote odi radi neki kurac, imas 4 banke zivis na maminoj grbaci. Cao, bok.
A sta ocekivati od nekoga tko ima 40 godina, nije nikada imao curu i zivi sa mamom nego da se zalijepi za prvu koja mu da za pare... E moj Damire, nista ti ne pomazeNisam to ja. Ali što čekivati od nekoga tko napusti vlastito dijete nego da objavljuje tuđe slike.
Znam da ste skupa od rujna, uf i nije vam upalilo... Plakao si im svima na ramenu a onda su te svi sutnuli kao govno kao sto i jesi... Moralni odron... Ajde, zovi mamu da te vozi, cekam te tu, da ti se najebem one tvoje retardurane umobolne matere jednom zauvijekNemam ja ništa s alficom, ne poznam ga, tebe je jebao 10 godina.
Ajde govno, jel kreces???A koje govno moraš biti da živiš od tih likova, a onda sereš javno po njima.
Moralni odron si ti, smeće najgore. Ulizivala si se Xopcodu gazeći mene, ali on te odjebao jer ne želi ništa s tobom, ima lik love i bolje mogućnosti. Isto kao što svaki normalan lik neće ništa imati s tobom kad sazna sve o tebi.Znam da ste skupa od rujna, uf i nije vam upalilo... Plakao si im svima na ramenu a onda su te svi sutnuli kao govno kao sto i jesi... Moralni odron... Ajde, zovi mamu da te vozi, cekam te tu, da ti se najebem one tvoje retardurane umobolne matere jednom zauvijek
Hahahah...ajde cekam te, ajde jel su pune gace???Moralni odron si ti, smeće najgore. Ulizivala si se Xopcodu gazeći mene, ali on te odjebao jer ne želi ništa s tobom, ima lik love i bolje mogućnosti. Isto kao što svaki normalan lik neće ništa imati s tobom kad sazna sve o tebi.
Ajde, jesi krenuo????Mi smo jedini ljudi i bili, ovi ostale boli kurac za tebe.
E mogu ti rec ti se od njih najgore ljubis... Onako slinavo, znojavo... FujA jbg ti se s takvima ljubiš svaki put po pola sata.
Da s tobom pricam??? O cemu jebote???Guzana mogla si pričati, zajebat ćeš i sebe ovako, nisam tražio mnogo.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|