Ona više nije u tom poslu, propustio si šansu.Ma prodao se za parce picke...sigici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona više nije u tom poslu, propustio si šansu.Ma prodao se za parce picke...sigici
Haha...uozbilji seOna više nije u tom poslu, propustio si šansu.
Znam da si nekad davno htio do nje.Haha...uozbilji se
Mogu prijaviti interes ?Imam ja bolju za tebe . Nisam još ni Mari javio , nju čuvam samo za tebe .
Ova nije debelo krme , prava je ckapy , ima bolje sise , uzak struk i veliku i čvrstu guzu .
Nije u Zg ili nije u HrNisam...jedna nije u zg, druga kaze da nema spobodan termin...
Zaboli me di je, ugl nije dostupna...Nije u Zg ili nije u Hr
Pitaj luciferaosobno da te spoji s onom curom.Zaboli me di je, ugl nije dostupna...
On joj je pimp? S takvima ne razgovaram...Pitaj luciferaosobno da te spoji s onom curom.
I ove tvoje ukrajinke, ruskinje imaju pimpa s kojima dogovaraš na wap.On joj je pimp? S takvima ne razgovaram...
Tata ti je pimpOn joj je pimp? S takvima ne razgovaram...
na koju se ovo odnosi?Onako kako je je pamtim-preporucujem da odete ako volite gilf. Zasto? Zato sto je zena prava kurva, pazi na sexy ves, stikle, uvijek nasminkana.. Ljubazna je, vj ce vas ponuditi picem i ne gleda na vrijeme... Od svih gilfica koje su se ikad spominjale bolja je i od marica i od suncica...
Javi mi se.....pusaNaravno da je nepostovanje diskrecije...
Drugo, kazem da osoba koja daje oglas mora znati s kime radi i da na plavi oglas hoda uglavnom sirotinja kojoj su to vjv zadnje pare za taj mjesec i htjet ce za to Boga vidjet... Isto kao sto se i sirotinja okrece na vratima
Čekaj malo , zar ti ovdje tražiš kurvu da ti se javi i šalješ joj pusu ?Javi mi se.....pusa
Mirno spavaj, ne prijeti ti ništaOvo je ukratko moja nestretna priča nadam se da mi možete dati koji kvalitetan savjet.
Zanima me jesam li prekršio zakon i jeli moguća samo novćana kazna i kolika bi ona bila ili je i moguća ona zatvorska?
Hoću li imati dosje?
Za prvi dan nove godine (još mamuran) otišao sam na stranicu osobnih kontakta i poslao mail osobi preko svog lažnog mail-a . U tom mail-u je pisalo kako nudim novac za seksualne odnose te moja slika. Od te osobe drugi dan dobio sam mail da će me tužiti. Ja sam joj se ispričao, osoba mi je nakon toga ponudila da joj platim polovicu od onoga što ona dobije jer joj se neda navlačit po sudovima (navodno njezin otac policijski inspektor). U strahu obrisao sam taj mail.
Jako mi je neugodno uvezi ove situacije i nemogu mirno spavati.
Koji je oglas u pitanjuOvo je ukratko moja nestretna priča nadam se da mi možete dati koji kvalitetan savjet.
Zanima me jesam li prekršio zakon i jeli moguća samo novćana kazna i kolika bi ona bila ili je i moguća ona zatvorska?
Hoću li imati dosje?
Za prvi dan nove godine (još mamuran) otišao sam na stranicu osobnih kontakta i poslao mail osobi preko svog lažnog mail-a . U tom mail-u je pisalo kako nudim novac za seksualne odnose te moja slika. Od te osobe drugi dan dobio sam mail da će me tužiti. Ja sam joj se ispričao, osoba mi je nakon toga ponudila da joj platim polovicu od onoga što ona dobije jer joj se neda navlačit po sudovima (navodno njezin otac policijski inspektor). U strahu obrisao sam taj mail.
Uopće se ne trebaš brinuti,Ovo je ukratko moja nestretna priča nadam se da mi možete dati koji kvalitetan savjet.
Hoću li imati dosje?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|