Prije bi rekao da je Venti prodao identitet nego sto mu je netko ukraoJebao sam ja mnoge , a mnoge su jebale i mene Mare. Ovo nije Venty, došlo je do kradje identiteta, evo i to smo doživjeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije bi rekao da je Venti prodao identitet nego sto mu je netko ukraoJebao sam ja mnoge , a mnoge su jebale i mene Mare. Ovo nije Venty, došlo je do kradje identiteta, evo i to smo doživjeli
Ima tu nešto Mare, imaPrije bi rekao da je Venti prodao identitet nego sto mu je netko ukrao
A jbg , ti imaš najviše iskustva , ali i ja sam odma skužio . Sramotno , sto da kažem .Čak sam samog sebe uvjerio da nije jer je preočito!!!
Misliš da je Venty prodao identitet onom majmunu x podu ili nabijem za nešto na X ?Prije bi rekao da je Venti prodao identitet nego sto mu je netko ukrao
Ma prodao se za parce picke...sigiciMisliš da je Venty prodao identitet onom majmunu x podu ili nabijem za nešto na X ?
Pa vise je Mare radio na njemu , ja sam ga vise odgovarao od uzaludnih projekataŠteta što ste toliko uložili truda u Ventija....
Priznajem poraz...Pa vise je Mare radio na njemu , ja sam ga vise odgovarao od uzaludnih projekata
SiGi nema parce picke, ona ima pickurinuMa prodao se za parce picke...sigici
Ma dobro frende , sve ok , nego jesi odradio one djevojčice sto ti poslah u pp ?Priznajem poraz...
Nisam...jedna nije u zg, druga kaze da nema spobodan termin...Ma dobro frende , sve ok , nego jesi odradio one djevojčice sto ti poslah u pp ?
A jbgNisam...jedna nije u zg, druga kaze da nema spobodan termin...
Ti mi daš preporuku za Natu i onda sutra gledam Ege i nema je.Vrijeme je da nam se Ventura oduzi za sve preporuke koje smo mu dali...ali skrtica neda nista
Ti nisi Venty .Ti mi daš preporuku za Natu i onda sutra gledam Ege i nema je.
Nego tko?Ti nisi Venty .
Možeš biti tko god zelis , ali Venty nisiNego tko?
Nisam ja on, Ventura je suspendiran.Niti tvoj način pisanja, niti rječnik koji se služiš ne odgovaraju Venturi, jedinio ako si se u ovih par tjedana mentalno i seksualno promijenio za 180 stupnjeva...
Ti si se isto promijenio za 180 stupnjevaPa vise je Mare radio na njemu , ja sam ga vise odgovarao od uzaludnih projekata
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|