old&ugly
Well-known member
Ima tu nešto Mare, imaPrije bi rekao da je Venti prodao identitet nego sto mu je netko ukrao

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima tu nešto Mare, imaPrije bi rekao da je Venti prodao identitet nego sto mu je netko ukrao
A jbg , ti imaš najviše iskustva , ali i ja sam odma skužio . Sramotno , sto da kažem .Čak sam samog sebe uvjerio da nije jer je preočito!!!
Misliš da je Venty prodao identitet onom majmunu x podu ili nabijem za nešto na X ?Prije bi rekao da je Venti prodao identitet nego sto mu je netko ukrao
Ma prodao se za parce picke...sigiciMisliš da je Venty prodao identitet onom majmunu x podu ili nabijem za nešto na X ?
Pa vise je Mare radio na njemu , ja sam ga vise odgovarao od uzaludnih projekataŠteta što ste toliko uložili truda u Ventija....
Priznajem poraz...Pa vise je Mare radio na njemu , ja sam ga vise odgovarao od uzaludnih projekata![]()
SiGi nema parce picke, ona ima pickurinuMa prodao se za parce picke...sigici
Ma dobro frende , sve ok , nego jesi odradio one djevojčice sto ti poslah u pp ?Priznajem poraz...
Nisam...jedna nije u zg, druga kaze da nema spobodan termin...Ma dobro frende , sve ok , nego jesi odradio one djevojčice sto ti poslah u pp ?
A jbgNisam...jedna nije u zg, druga kaze da nema spobodan termin...
Ti mi daš preporuku za Natu i onda sutra gledam Ege i nema je.Vrijeme je da nam se Ventura oduzi za sve preporuke koje smo mu dali...ali skrtica neda nista
Ti nisi Venty .Ti mi daš preporuku za Natu i onda sutra gledam Ege i nema je.
Nego tko?Ti nisi Venty .
Možeš biti tko god zelis , ali Venty nisiNego tko?
Nisam ja on, Ventura je suspendiran.Niti tvoj način pisanja, niti rječnik koji se služiš ne odgovaraju Venturi, jedinio ako si se u ovih par tjedana mentalno i seksualno promijenio za 180 stupnjeva...
Ti si se isto promijenio za 180 stupnjevaPa vise je Mare radio na njemu , ja sam ga vise odgovarao od uzaludnih projekata![]()
Ona više nije u tom poslu, propustio si šansu.Ma prodao se za parce picke...sigici
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|