Sisata i guzata
Well-known member
Ti to mozda prakticiras, ali ja ipak ne...jesi spreman za sendvic?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti to mozda prakticiras, ali ja ipak ne...jesi spreman za sendvic?
Aha znači spremaš joj iznenađenjeNisam jos neznam sta da joj kazem
Moram smislit kako te objasnit, gdjr sam te srelaAha znači spremaš joj iznenađenje
Jel frendica zgodna ko ti ?Aha znači spremaš joj iznenađenje
Jesam par puta dok sam bio mlad, ali ne volim kobasiceTi to mozda prakticiras, ali ja ipak ne...
Odat cu ti tajnu, ponesi hranu za mace, i jednu malu macu s sobom....Ma neće to Sig haha
I sta... Ponest cu macu sa sobom...Odat cu ti tajnu, ponesi hranu za mace, i jednu malu macu s sobom....
Jaoo Dida... Cemu to...Đubre jedno s jednom dogovaras drugu dobis gratis ninja ako nista vise bar imas srece
Nije ninja toliko metodican...Odat cu ti tajnu, ponesi hranu za mace, i jednu malu macu s sobom....
Naucit ceNije ninja toliko metodican...
Ima odlicnog uciteljaNaucit ce
Kakav dida duso fali mi puno godina da budem didaJaoo Dida... Cemu to...
Ma po pisanju.... Neka, nmvzKakav dida duso fali mi puno godina da budem dida
Haha ma nebi to ona jelda Sig frendica je okNinja pazi da ti sig ne uvali shemale frendicu da te ne izbusi ko svicarski sir
Nisam al vjeruj STA zelisMa po pisanju.... Neka, nmvz
Sigi nisi mi opisala fremdicu ono ukratko znašMa po pisanju.... Neka, nmvz
Ma vidjet ces sve... Nije shemalle jbt cemu takvo nepovjerenjeSigi nisi mi opisala fremdicu ono ukratko znaš
Mozda zeli da ima hrenovku medju nogamaMa vidjet ces sve... Nije shemalle jbt cemu takvo nepovjerenje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|