Sisata i guzata
Well-known member
Ninja jest malo naivan covjek, ali nije los... Nema lose ni skrivene namjere, cini mi se da je ok prijatelj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pantera mu je za sad najbolji izborVidio je da tu ima vise sanse da umoci
ja ću ti sad nešto predlozit, ne postavljaj glupa pitanja, obrati se slatkiciA jel ti twerkaš ?
a Mangica ?Ninja jest malo naivan covjek, ali nije los... Nema lose ni skrivene namjere, cini mi se da je ok prijatelj
Ne postoji glupo pitanje, samo glupi odgovorja ću ti sad nešto predlozit, ne postavljaj glupa pitanja, obrati se slatkici
I ja ok evo danas neradimOdlicno, sve je ok... Ti?
nebih se složila al uredu xdNe postoji glupo pitanje, samo glupi odgovor
Hvala Sigi vidjet ćeš na kavi da sam okNinja jest malo naivan covjek, ali nije los... Nema lose ni skrivene namjere, cini mi se da je ok prijatelj
Ne sumnjam da ces ispostovat sve kako smo rekliHvala Sigi vidjet ćeš na kavi da sam ok
NaravnoNe sumnjam da ces ispostovat sve kako smo rekli
Tu i tamo koja drkica padneIma tu šta za jebat ili se samo tipka?
Sigi kakve momke pa znaš da mene samo žene zanimaju jbt pa nisam gayHah pa iskreno vise se za momke raspituje u zadnje vrijeme.....
Pitaj Sig možda ona znaDi nam je patak, sta se s njim desilo ?
Ma ventura hahhSigi kakve momke pa znaš da mene samo žene zanimaju jbt pa nisam gay
Ninja jel ti to ozbiljno il' se zajebavasSigi kakve momke pa znaš da mene samo žene zanimaju jbt pa nisam gay
Zakljucio je da ovo nije za njega, i ima dosta svojih stvari za rijesavati... Ne cujemo seDi nam je patak, sta se s njim desilo ?
Ma zajebavam se naravnoNinja jel ti to ozbiljno il' se zajebavas
Tel: 064/677-677
|
|
|
|