Pa di si ninja jebacino zagrebačka jel ti se slatkica javilaTako je Sigi nije poslala sliku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa di si ninja jebacino zagrebačka jel ti se slatkica javilaTako je Sigi nije poslala sliku
Ne privlaci me...Ako nisi probala ne znaci da nebi probala
Priznajem, ali to ti nista ne znaci...Ajde ti sisata priznaj da nemas frajera
Meni apsolutno nista to si u pravuPriznajem, ali to ti nista ne znaci...
NePa di si ninja jebacino zagrebačka jel ti se slatkica javila
Al Ce bit zabavno kad ti pocnu uletavat ko muhe bez glavePriznajem, ali to ti nista ne znaci...
znam ja da je ona u Rijeci i totalno mi je nebitnaCarla ti se smijesi ali kolko se sjećam Ana je u Rijeci kad ti ninja dode blize nece tebi biti do smijeha
Neka uletavaju... Odavno sam rijesila sa sobom sto zelim, a sto ne...Al Ce bit zabavno kad ti pocnu uletavat ko muhe bez glave
Duso ja se zajebavam meni je ovo sve smijesno kad vidim kakvih panjeva imaNeka uletavaju... Odavno sam rijesila sa sobom sto zelim, a sto ne...
znam ja da je ona u Rijeci i totalno mi je nebitna
Neka uletavaju... Odavno sam rijesila sa sobom sto zelim, a sto ne...
Hej Carla pa gdje si ti kaj imaznam ja da je ona u Rijeci i totalno mi je nebitna
Uvijek bilo i bit ce....Duso ja se zajebavam meni je ovo sve smijesno kad vidim kakvih panjeva ima
A jel ti twerkaš ?znala sam prije gledat njena twerkanja na insta al sad vise ne mogu nać
Hej Sigi kak si ?Uvijek bilo i bit ce....
Odlicno, sve je ok... Ti?Hej Sigi kak si ?
Taj ce prije momka naciJesam hahah mozda bude nesto izmedu njih... Taman jos da venturi nademo curu i sve smo rijesili
A sta je s nama; nas ostale to ne pitas ?Hej Sigi kak si ?
Hah pa iskreno vise se za momke raspituje u zadnje vrijeme.....Taj ce prije momka naci
Vidio je da tu ima vise sanse da umociHah pa iskreno vise se za momke raspituje u zadnje vrijeme.....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|