Sisata i guzata
Well-known member
Onda ima slatkicu, vatrenog.... HahhMozda zeli da ima hrenovku medju nogama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda ima slatkicu, vatrenog.... HahhMozda zeli da ima hrenovku medju nogama
Ok SigiMa vidjet ces sve... Nije shemalle jbt cemu takvo nepovjerenje
Onda ima slatkicu, vatrenog.... Hahh
[/QMa kakvi fujMozda zeli da ima hrenovku medju nogama
Ninja frendica ima picu i sise onako zenska okSigi nisi mi opisala fremdicu ono ukratko znaš
Hah ma samo da se upoznaju. Sta moze biti lose u tome...Sisata to ti i nije bas neka jako dobra frendica kad ju zelis uvaliti ninji
Jadna tvoja frendica nek joj jadnici sa srecom trebat Ce jojHah ma samo da se upoznaju. Sta moze biti lose u tome...
Bravo SigiHah ma samo da se upoznaju. Sta moze biti lose u tome...
Jaoo daj mi samo nemoj toliko potvrdivatBravo Sigi
Hahah al ja imam osjecaj da je on skroz ok tip... I da nece bit napasan... A osjecaj me nikad ne varaU STA si se ti zeno uvalila
Haha moramo vidjet dal prvo dal ću joj se sviđatNinja al ako imas priliku opali ju odma na prvom susretu pitanje je jel CES vise imati prilike
Da malo otkačeHahah al ja imam osjecaj da je on skroz ok tip... I da nece bit napasan... A osjecaj me nikad ne vara
Misliš ko SombiHahah al ja imam osjecaj da je on skroz ok tip... I da nece bit napasan... A osjecaj me nikad ne vara
Ma STA joj se nebi svidio mozda zena nema neke velike kriterije onda samo uletavaj bez kocniceHaha moramo vidjet dal prvo dal ću joj se sviđat
Neznam možda je zgodna kao SigiMa STA joj se nebi svidio mozda zena nema neke velike kriterije onda samo uletavaj bez kocnice
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|