Da istina je ima samo u Beogradu japankaAzijatkinjama nikad nije nj bilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da istina je ima samo u Beogradu japankaAzijatkinjama nikad nije nj bilo
Pa nije ti Beograd daleko imaš 4h vožnje otprilike 400 km. Jedino imaš cestarine i troškove goriva . Dobro i smještaja ako oces bit vise dana.Da istina je ima samo u Beogradu japanka
Nemam ja auto ko ti i nebi radi toga išao u Beograd možda dođe neka azijatkinja u Zg kužišPa nije ti Beograd daleko imaš 4h vožnje otprilike 400 km. Jedino imaš cestarine i troškove goriva . Dobro i smještaja ako oces bit vise dana.
Nemam ja auto ko ti i nebi radi toga išao u Beograd možda dođe neka azijatkinja u Zg kužiš
I kako ideš onda do dama busom?. Taksijem ne kontam kak to nemas auto. Jura u nekom svom filmu očito a ja moram bit znatiželjna babaNemam ja auto ko ti i nebi radi toga išao u Beograd možda dođe neka azijatkinja u Zg kužiš
Da taksijemI kako ideš onda do dama busom?. Taksijem ne kontam kak to nemas auto. Jura u nekom svom filmu očito a ja moram bit znatiželjna baba
Imat trojku*Dječački san ispunjen imati 3 s 2 ženske .istovremeno. Sad idući popravljat milf susjedi vodovod pa da ona plati to strastvenim seksom. I neki grupnjak sa što vise žena. To su 2 iduće neostvarene želje, al bojim se i teško izvedivo
Ako ti se ispune želje narast će ti krila pa ćeš postati Sv. Jura od Kurca.Dječački san ispunjen imati 3 s 2 ženske .istovremeno. Sad idući popravljat milf susjedi vodovod pa da ona plati to strastvenim seksom. I neki grupnjak sa što vise žena. To su 2 iduće neostvarene želje, al bojim se i teško izvedivo
Au , pa ti puno para trošiš na to. Mislim da je jeftinije ici autom. Jednom mi se dogodilo potrgao iz novog zg u Dubravi a noć bila oko 22 hDa taksijem
I dogovorim ja dođem na lokaciju ne javlja se . Odem na plavi provjerit broj da nisam kriv zvao jer sam zvao taj dan vise oglasa, al uglavnom se nisu javile i ništa . Čekam 10 min ništa 15 ništa. Nakon 20 min ja u auto odem doma . Bilo već negdje 23 . Od 22.20-22.40 tamo ceko . Doma malo TV gledo . I u ponoć i 20 dolazi poruka sorry došao gazda po stanarinu sada sam slobodna do 2 radim. Možeš doci. Malo mi sumjivo da bi gazda bas u 22.20 dolazio po stanarinu eto nije mogao prije al dobro i poslje mi se nije dalo ici.Au , pa ti puno para trošiš na to. Mislim da je jeftinije ici autom. Jednom mi se dogodilo potrgao iz novog zg u Dubravi a noć bila oko 22 h
Ma nije idem boltom najeftiniji suAu , pa ti puno para trošiš na to. Mislim da je jeftinije ici autom. Jednom mi se dogodilo potrgao iz novog zg u Dubravi a noć bila oko 22 h
Bravo Jura vidim da si uživao pročitao sam tvoju recenziju ja sam davno na p.o. bio sa 2 cure i isto mi bilo super ali ja sam ipak manje platio 600 kn za pol sata .Sad bi trebao još Sigicu pojebat jelda ?Dječački san ispunjen imati 3 s 2 ženske .istovremeno. Sad idući popravljat milf susjedi vodovod pa da ona plati to strastvenim seksom. I neki grupnjak sa što vise žena. To su 2 iduće neostvarene želje, al bojim se i teško izvedivo
Da si bio s njima 1h platio bi vjv vise . Meni pol h premalo. Pol h uzmem jedino kada idem na plavi do neke nove. Da sada dođe neka nova onda bi uzeo pol h. Ove Latine 1h uglavnom . Jedino nisam Ukrajinku/ruskinju probao još mislio jesam escose, ali utekla ta. Budem valjda i nju ako se vratiBravo Jura vidim da si uživao pročitao sam tvoju recenziju ja sam davno na p.o. bio sa 2 cure i isto mi bilo super ali ja sam ipak manje platio 600 kn za pol sata .Sad bi trebao još Sigicu pojebat jelda ?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|