Birtijaške čakule

Šta radi ova za 250€ kad nis ne radi. Šta dodeš piješ kavu kad se za sve mora dodatno platit
Svako ima svakakve nickname, federer31 je nista kakve sam znao cudne nickname vidat
još i ovaj se odi naša....

Šta radi ova za 250€ kad nis ne radi. Šta dodeš piješ kavu kad se za sve mora dodatno platit
Katastrofalan engleski tako da se vjerojatno dopisujes direktno sa njom.
Kaze "oral and many positions", 2k madagaskarskih lemura sa extra ball included.
Sumnjam da budem... ali javim recenzijom ako padnem u ocaj.

Adios svima.

Podnio sam zahtjev adminu za brisanjem korisničkog računa (kada se vrati glavni admin sa godišnjeg odmora, račun će biti obrisan).

Nitko me nije naljutio na ovom forumu, nego je razlog čisto privatne naravi. Nemam više toliko slobodnog vremena, a piskarajući i listajući ovdje gubio sam previše korisnog vremena, pa sam odlučio više ne posjećivati ovaj forum.

Uostalom, stigle su druge obveze i drugi životni problemi, pa sam odlučio kurvanje potisnuti u drugi plan.
Ionako sam piskarao isključivo na birtiji, a recenzije praktično nisam niti pisao, jer u zadnje vrijeme nisam niti išao kurvama.
Odlučio sam se radije za stabilnu vezu, pa samim time nema smisla boraviti ovdje i tratiti korisno vrijeme.

Good bye kurvanje, jer je J. S. Bach odlučio okrenuti ploču u svome životu.

Ostajte mi dobro. Svima želim dobro, uz želju da pronađete cilj u svome životu.
Znam, da sam neke od vas ražalostio sa ovom odlukom, ali tako i tako došlo bi do ovakve odluke sa vremenom.

Taj je izašao na vrijeme iz politike (prije nego što se pokvari) i posvetio se časnijem poslu (čujem da se zaposlio u turizmu kao prodavač karata za neku agenciju).
Jedan od poštenijih ljudi u HR. Barem nije pljačkao državu kao ostali političari i sačuvao je čist obraz.
bio bi taj gori od Ceaucescua da se dočepa više vlasti.Galamia je i ništa drugo: to može i zadnji redikul na ulici.Prošlo mu vrime.

Jučer sam izbrisao konverzacije na privatnim porukama.
Sa nekolicinom vas sam se bio dopisivao.
Ako mi šaljete poruke na starim konverzacijama neću ih dobiti, jer su izbrisane, pa otvorite novu konverzaciju.

Barem nije krao kao ostali propali političari, a i čini mi se da je izvukao neku pouku iz svega toga.
nije dobia svoju priliku da krade.a loš je stav imati defetistički stav unaprid da 'svi kradu' jer onda je nemoguće da netko napravi pametnu političku odluku.
Shvatia san sam jedno kad se priča o politici: neki su malo 'livo' (ali normalno livo), neki malo 'desno' (ali normalno desno). Triba birat onog koji ima dosadnu pojavu i priča normalno:'smišni, živopisni' mogu napraviti puno štete.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh