Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato ja pijem statopramen, ožujsko stellu, Becks Itd. Frend se ljuti sto mu ne dolazim u kafic a od piva ima samo karlovackoEmma: 'ima nas lipih mladih cura tamo ali odma skužimo da su neki klošar koji pije karlovačko.
I onda neki stariji: 'ajme, lipa si, kupit ću ti veštu i pa ćeš mi muda lizati a ja tebi pičku'
Emma: 'ti si jadna sirotinja i piješ na kolodvoru'
Neki deseti lik: 'daj nek neko kaže šta je tamo konkretno jeba i koliko šolde platia'
I ja pijem staropramen bolji je od žujeZato ja pijem statopramen, ožujsko stellu, Becks Itd. Frend se ljuti sto mu ne dolazim u kafic a od piva ima samo karlovacko
Hej Jura jel si vidio moju recenziju za Viki na jel bio tko ?Sad na ege nema neke koja mi baš napeta kao što je bila polly . Mislio do escose jučer al ode ona iz zg. Još ruskinju/ ukrajinku probat, crnku i tjt. I neki trio s 2 ženske,ali to je ili preskupo 500€ po 1h ili teško naći,a i kad vidim jedna puši bez druga sa. Onda ne znam kako bi taj trio izgledao uopće
DaHej Jura jel si vidio moju recenziju za Viki na jel bio tko ?
I kaj kažeš na recenziju jel dobra hoćeš otići kod Viki ja budem opet
Ali ninja ne kuzim prika sta si javno broj objavia nije to baš poštirvanje diskrecije,a i čudi me da nisi uspio svršiti ako ti je tako dobra. Ja imam problem s tim,ali kad je meni neka bila baš dobra kao što si je nahvalio ja svršio 4 puta bez problema. To je bilo kod latine jedne tako da se može u 1 h 2 i više puta svršit. Šteta što je nema više u zg ,a bio sam kod prije godinu dana možda znam da je bila sisata,al ne vidam je više i bila je odlična mislim da je bilo 1200 ili 1300 za 1 h šteta što je nema u zgI kaj kažeš na recenziju jel dobra hoćeš otići kod Viki ja budem opet
Haha drkao sam puno pa sam ga ispraznio ali nema veze izdrkao sam joj u usta ali sex je bio odličan.Kaj se tiče broja pa bio njen broj prije u poAli ninja ne kuzim prika sta si javno broj objavia nije to baš poštirvanje diskrecije,a i čudi me da nisi uspio svršiti ako ti je tako dobra. Ja imam problem s tim,ali kad je meni neka bila baš dobra kao što si je nahvalio ja svršio 4 puta bez problema. To je bilo kod latine jedne tako da se može u 1 h 2 i više puta svršit. Šteta što je nema više u zg ,a bio sam kod prije godinu dana možda znam da je bila sisata,al ne vidam je više i bila je odlična mislim da je bilo 1200 ili 1300 za 1 h šteta što je nema u zg
Ja ne drkam pa nekad ne mogu svršit i ajd sad u cem je prblem.Haha drkao sam puno pa sam ga ispraznio ali nema veze izdrkao sam joj u usta ali sex je bio odličan.Kaj se tiče broja pa bio njen broj prije u po
I onda posli tebe dođe neko poput venture i ljubi se i pojede tvoju spermu fuj.Haha drkao sam puno pa sam ga ispraznio ali nema veze izdrkao sam joj u usta ali sex je bio odličan.Kaj se tiče broja pa bio njen broj prije u po
Ispljunula je spermu u maramicu nije ju progutala i rekla je da nema stalno mušterije nego povremenoI onda posli tebe dođe neko poput venture i ljubi se i pojede tvoju spermu fuj.
Da vidio sam nema crnkinja ni azijatkinja hahaDobro je na ege nema neke koju bi htio posjetit bar ću pare sačuvat .
Azijatkinjama nikad nije nj biloDa vidio sam nema crnkinja ni azijatkinja haha
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|