nije više registrirana tu. a ti moraš nešto kontra reći uvijek?Ona više ne zna pisati na forum, pa si joj ti glasnogovornik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije više registrirana tu. a ti moraš nešto kontra reći uvijek?Ona više ne zna pisati na forum, pa si joj ti glasnogovornik?
Porući joj da fali...nije više registrirana tu. a ti moraš nešto kontra reći uvijek?
Da, neka je, bar će se bavit pametnijim stvarima u životunije više registrirana tu. a ti moraš nešto kontra reći uvijek?
Da fali nema žena na forumuPorući joj da fali...
Ma sama po sebi je nekako simpatična, bar je ja tako doživih tu na forumu... Tak da tu fali, ali bolje za nju..!Da fali nema žena na forumu
I meni je isto simpatična makar me nije htjela primit haha a reci joj Sombi da joj želim sve najbolje u ljubaviMa sama po sebi je nekako simpatična, bar je ja tako doživih tu na forumu... Tak da tu fali, ali bolje za nju..!
uh i ja bi volio kod viki. napisat ćeš mi kako je bilo.ok?Hej Sombi sutra idem kod Viki ona radi gfe
Pridružujem se želji...I meni je isto simpatična makar me nije htjela primit haha a reci joj Sombi da joj želim sve najbolje u ljubavi
Okuh i ja bi volio kod viki. napisat ćeš mi kako je bilo.ok?
dobar bend!Svakoj čestici materije pridružen je val dok se giba. Pod pogodnim uvjetima, tada će svaka čestica proizvesti uzorak ogiba svjetlosti Svako tijelo - bilo da su elektron, proton, atom, miš, planeta, zvijezda - ima valnu duljinu koja je povezana sa njegovom količinom gibanja.
Ma vratit će se sviI tako je pala kafana bez ispaljenog metka
Kad idesHej Sombi sutra idem kod Viki ona radi gfe
Dogovorili smo se sutra u 15 hKad ides
Izgleda ugašen joj net nije dobila moju poruka imaš na pm sve ne da mi se javnoDogovorili smo se sutra u 15 h
Ja sam joj se javio na wapp prijepodne i rekla mi da neradi kasno zato je nisi dobio kužišIzgleda ugašen joj net nije dobila moju poruka imaš na pm sve ne da mi se javno
Nemam pojma kaj je toMene zanima jel itko ikada probao deep french kiss? Da mi na pm objasni šta je pitao neku na ege za usluge pa je rekla da nudi to
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|