Nisam doslovno mislio dobro da prepavimTo ne smeta onima koji idu kod she-male
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam doslovno mislio dobro da prepavimTo ne smeta onima koji idu kod she-male
Ma nek noseVidiš date"onaj gore" čuva da ti latine ne odnese sve...
A znam. Ali smišno mi je kako se ti likovi brane kad im se rugaš...jako osjetljivi. Onaj winn69 skoro što se nije rasplaka.Nisam doslovno mislio dobro da prepavim
Čovjek zadnji put plako kad je dobio trajni ban prije par dana . Prije toga plako kad ga zena ostavi jer ga uhvatila u krevetu s shemale u 69 pozi eh tako je on rekao a sad ja ne znam možda ga ostavila jer je nisu pozvali da s pridružiA znam. Ali smišno mi je kako se ti likovi brane kad im se rugaš...jako osjetljivi. Onaj winn69 skoro što se nije rasplaka.
Nabija ženi kompleks. Sad plaće po Zagrebu 'zašto ja neman kitu'Čovjek zadnji put plako kad je dobio trajni ban prije par dana . Prije toga plako kad ga zena ostavi jer ga uhvatila u krevetu s shemale u 69 pozi eh tako je on rekao a sad ja ne znam možda ga ostavila jer je nisu pozvali da s pridruži
Htia je pa je dobio kurac i opet mu nevalja .A smišno kad mi kažu 'tia sam nešto divlje'
Da vidim takvo što u živo mislin da bi umra od smija.
Sad kad mu zena ode na operaciju promjeni spol počne se oglssvat ko shemale pa naleti opet na nju .Nabija ženi kompleks. Sad plaće po Zagrebu 'zašto ja neman kitu'
Hahaha hahahahahaha hahaha hahahahahahaSad kad mu zena ode na operaciju promjeni spol počne se oglssvat ko shemale pa naleti opet na nju .
Hahaha hahahahahaha, pa ovo je za umritHtia je pa je dobio kurac i opet mu nevalja .
Ma razočarati će se u nju jer će imati ogroman kurac nakon operacije koji se ne diže.Izjebe ga i kaže eto ti za sve tvoje greške došlo vrijeme da platiš .Onda ce opet plakat
Ma Nezz pričao je jednom iskustvo bio kod neke tako shemale kaže cijelo vrijeme joj bio tvrd ko kamen . Njemu se nakon svrsvanja spustio a ovoj ovom još stajao al te njegove price kolko su istinite ne znamMa razočarati će se u nju jer će imati ogroman kurac nakon operacije koji se ne diže.
Ali meni je smišno što je iša to pričati odi u birtiji...a zamisli što je reka ženi kad ga uhvatila 'oprosti draga, izgledala mi lipa i znaš da sam po stresom i ti i ja se svađamo, ali nisan zna da ima kurac'Ma Nezz pričao je jednom iskustvo bio kod neke tako shemale kaže cijelo vrijeme joj bio tvrd ko kamen . Njemu se nakon svrsvanja spustio a ovoj ovom još stajao al te njegove price kolko su istinite ne znam
Htjeli on pomiredbeni seks al ova nije htjela. Nisam mogao spavat od njihove svađeAli meni je smišno što je iša to pričati odi u birtiji...a zamisli što je reka ženi kad ga uhvatila 'oprosti draga, izgledala mi lipa i znaš da sam po stresom i ti i ja se svađamo, ali nisan zna da ima kurac'
Hahaha hahahahahaha, valjda mu je rekla 'odi ti kod svojih she-male pa ćeš miran biti kad te naguze'Htjeli on pomiredbeni seks al ova nije htjela. Nisam mogao spavat od njihove svađe
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|