Mali MIš
Active member
Treba ju pozvat u Zagreb...bome, dobre obline!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba ju pozvat u Zagreb...bome, dobre obline!
Ih šta bi joj radio nebi se snašla
bude tako par puta tjedno smršavit će
Dokaz da su i kilogrami samo broj...
Al ne smiš kopirat link...evo, super sliku izabara za svoj nik.
svi smo taj film već vidiliAl ne smiš kopirat link...
Ašto se ljepo čuju valovi što udaraju po oplati broda...! Ma milina jedna... Ko to more platit!svi smo taj film već vidili
hmmmm, nikako se siti o kome pričaš...ali Seve onda, ma cilu državu je podigla onda.Ima i jedan od one posvuduše (nesmijem joj ime spominjat) što se "bori za razna prava", nedavno sam ga negdje vidio, isto je malo stariji. iako se u naslovu navodi, nisam vjerovao, ali fakat je....
Ašto se ljepo čuju valovi što udaraju po oplati broda...! Ma milina jedna... Ko to more platit!
Plavušahmmmm, nikako se siti o kome pričaš...ali Seve onda, ma cilu državu je podigla onda.
Ja se nisam usudio odgovorit jer sam mislio da pišeš u seekingu... Atamo dobio pretnju: "još jednom i brišem te"... I ja krivo vidim, vrijeme je za ić spat...sjebo se umjesto vamo ja u recenzije pisao .
Zasto nema opcije deleteJa se nisam usudio odgovorit jer sam mislio da pišeš u seekingu... Atamo dobio pretnju: "još jednom i brišem te"... I ja krivo vidim, vrijeme je za ić spat...
Šta ako te ružna baba traži?No uglavnom da 1000€ Zarede na ege . Ako su same nije to los posao za 5 h rada . Nešto si mislim da idem u zigole. A ove sto nisu same eh one su malo manje u plusu
Posao je posao. Misliš da latinama i Ukrajinkama dolaze ljepotani . Zamislim da jebem Lanu rhodes hahahaha ili neku ljepoticu druguŠta ako te ružna baba traži?
E, onda će bit 300 Eu sat...Šta ako te ružna baba traži?
Jedini problem bi bio ako je babu jebo neko bez kodnoma prije mene pa došla meni, al uveo bi detektor laži i reko baba pitanje jel te jebao netko bez kondoma odgovori sa da ili neŠta ako te ružna baba traži?
Aj dobro, ali bi mora paziti kakav ćeš oglas napisati. Da pišeš da tražiš od klijentica da im higijena bude na nivou uvridit ćeš ih.Posao je posao. Misliš da latinama i Ukrajinkama dolaze ljepotani . Zamislim da jebem Lanu rhodes hahahaha ili neku ljepoticu drugu
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|