Moram na popravni kod njeJa sam joj se javio na wapp prijepodne i rekla mi da neradi kasno zato je nisi dobio kužiš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram na popravni kod njeJa sam joj se javio na wapp prijepodne i rekla mi da neradi kasno zato je nisi dobio kužiš
To je duboki poljubac u usta gdje jezik maltene dira krajnike.Mene zanima jel itko ikada probao deep french kiss? Da mi na pm objasni šta je pitao neku na ege za usluge pa je rekla da nudi to
Pa Viki ti je jeftinija a ljubi se i svi je hvale i Ventura istoSad imam dvojbu za escose ili nju ili obje
imaš avatara iliti dvojnikaPa Viki ti je jeftinija a ljubi se i svi je hvale i Ventura isto
moraš mu rech da je ninja samo jedanPa Viki ti je jeftinija a ljubi se i svi je hvale i Ventura isto
Jbt stvarno molim admina da izbriše tog lažnog ninju ja sam jedini ninja
Svi ste kod Viki navalili.Pa Viki ti je jeftinija a ljubi se i svi je hvale i Ventura isto
Jbg ima dobre recenzije i radi gfeSvi ste kod Viki navalili.
Ventura koja ti je bolja Sigi il VikiSvi ste kod Viki navalili.
Pisala nudi francuski i taj deep french kissTo je duboki poljubac u usta gdje jezik maltene dira krajnike.
Osim što je dubok, vremenski traje značajno duže, pa osoba često ostane bez daha i zavrti se u glavi.
Doživi se rijetko u životu i to isključivo sa voljenom osobom.
Čisto sumnjam da ta nudi takvo što, već je normalni poljubac zamijenila sa dubokim, tj. lažna reklama.
Reko bi ti točno to mercedes52Ma ništa pametno nego uvik isto: 'nemaš pravo se rugati...u 21 stoljeću smo...ne znaš kako je dok ne probaš...itd, itd
Šnjom se teško dogovorit proba ja, al nisam uspia nikako dogovorit , a bio je bijel danPa Viki ti je jeftinija a ljubi se i svi je hvale i Ventura isto
Kako je tebi sve jednostavno pitatiVentura koja ti je bolja Sigi il Viki
Pa oce cojk da zna jel bolja ona kod koje ide ili njegova neostvarena zeljA. Malo prevrtio stranice u Nazad i vidim da žali za sig sto mu nikad nije dala vode iz bokala i pickeKako je tebi sve jednostavno pitati
Istina sve si točno napisaoPa oce cojk da zna jel bolja ona kod koje ide ili njegova neostvarena zeljA. Malo prevrtio stranice u Nazad i vidim da žali za sig sto mu nikad nije dala vode iz bokala i picke
Jbg ja se odmah dogovorio na wapp za sutraŠnjom se teško dogovorit proba ja, al nisam uspia nikako dogovorit , a bio je bijel dan
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|