Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Siguran sam ja. Ne briniTi tražiš ljubav na pogrešnom mjestu a nisi siguran u svoju seksualnu orijentaciju Pun si želja
Siguran samSiguran sam ja. Ne brini
A jbt stvarno sam pretjero...vec mi se kroner Jura ruga...Pa kako je Mirooo... Jel bilo nocas alkohola i zena....??
Fali.ti žena?A jbt stvarno sam pretjero...vec mi se kroner Jura ruga...
Ma kakve zene ..star sam ja zato...Fali.ti žena?
Je, ima ih, u pravu si... Ja kad mi neka nakon druge kave predloži treču (ili ja njoj..., a iskreno se ponadam da bi ta treća mogla možda već biti i negdje "u 4 zida") u nekom šoping centru (kao voli šoping centre, a i klimatizirani su) ja samo velim sorry... Prošao odavno tu školu..., gleda, nešto joj se svidi, pa kao uđe u dućan da bolje vidi, pa stavlja to pred sebe kao: jelda da mi dobro stoji..., i pilji te u oči očekujući sad češ se uhvatiti takuina, geldtašlina da ne propusti priliku da joj netko ne uzme ispred nosa jer je baš povoljna cijena... Al onoj koja mi se stvarno svidi i ne ponaša se tako, zvjezde bih joj skinuo s neba a ne kupio neku krpicu, al je to onda moja želja i inicijativa da je iznenadim, obradujem, da pokažem da mislim na nju i kad "ne mislim samo na jednu stvar"...Moram. Jel ti krivo. Šta cu kad u ostalim temama ako ću išta pisat istine reći će da spamam. Ko i prije par dana tamo u temi sponzurše sam rekao da su kurve jeftinije, a ne ovo kupi ovo kupi ono naiđe s dubljim đepom ode s njim bez obzira što si i 10 tisuća potrošio na nju i post obrisan razlog ne spamaj be zveze. Ništa ja spamo nisam samo sam istinu reko
Šta kaže tarot?Ma kakve zene ..star sam ja zato...
Zašto ne dok god.u to vjeruješDa ce mi se zvijezde poklopiti....
Nemoj da ti se sudare Saturn i Uran...Da ce mi se zvijezde poklopiti....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|