Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet će te banirati kad stalno dovodiš njegove odluke u pitanjeIzgleda admin zabranio to nema vise opuštanja samo strogo ko da smo u zatvoru ode i forum lagano u 4 kurca
šta si opsjednut žutom bojom?Žute japanke na prodaju cijena ns upit privatPogledajte prilog 2930
Možda se smilujeOpet će te banirati kad stalno dovodiš njegove odluke u pitanje
Pa moraš naučiti.razlikovati boje slično ko Abecedašta si opsjednut žutom bojom?
Znam ja ali vidim ti si opsjednut žutom bojomPa moraš naučiti.razlikovati boje slično ko Abeceda
Ti moraš nešto reči? I guzica bi ti progovorila hahahDeda napredovao čak do lučkog zna doći iz centra zagreba
Nisam bio. Al vele da je tamo superJesi bio kad na Vranskom? Nekad mi je bilo interesantno, s jedne strane si mogao lovit šarane i somove, s druge velike ciplje... Nemam pojma kako je danas, ostao sam uglavnom na morskom i to je isto postalo relativno rijetko. Svojevremeno su dosta hvalili Vransko, neko frendovi su "išli na more", na se s Vranskog nisu ni pomakli, kampirali tamo a bolje polovice se nesmetano i zadovoljno kupale u moru...
Moram. Jel ti krivo. Šta cu kad u ostalim temama ako ću išta pisat istine reći će da spamam. Ko i prije par dana tamo u temi sponzurše sam rekao da su kurve jeftinije, a ne ovo kupi ovo kupi ono naiđe s dubljim đepom ode s njim bez obzira što si i 10 tisuća potrošio na nju i post obrisan razlog ne spamaj be zveze. Ništa ja spamo nisam samo sam istinu rekoTi moraš nešto reči? I guzica bi ti progovorila hahah
Promijeni sport?Moram. Jel ti krivo. Šta cu kad u ostalim temama ako ću išta pisat istine reći će da spamam. Ko i prije par dana tamo u temi sponzurše sam rekao da su kurve jeftinije, a ne ovo kupi ovo kupi ono naiđe s dubljim đepom ode s njim bez obzira što si i 10 tisuća potrošio na nju i post obrisan razlog ne spamaj be zveze. Ništa ja spamo nisam samo sam istinu reko
Ne razumijem šta oces reci. Kažem da se ne družim sa sponzorušama baš iz tog razloga što ako netko ima dublji đep ode s njimPromijeni sport?
Ti tražiš ljubav na pogrešnom mjestu a nisi siguran u svoju seksualnu orijentaciju Pun si željaMoram. Jel ti krivo. Šta cu kad u ostalim temama ako ću išta pisat istine reći će da spamam. Ko i prije par dana tamo u temi sponzurše sam rekao da su kurve jeftinije, a ne ovo kupi ovo kupi ono naiđe s dubljim đepom ode s njim bez obzira što si i 10 tisuća potrošio na nju i post obrisan razlog ne spamaj be zveze. Ništa ja spamo nisam samo sam istinu reko
Heklanje i štirkanje je dobar hobi za početnikeNe razumijem šta oces reci. Kažem da se ne družim sa sponzorušama baš iz tog razloga što ako netko ima dublji đep ode s njim
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|