Joelongxxl
Well-known member
Jest i korzeti.. Uf ja imam takve di sise dodu do vrata, kad ga skines ostanu ti oziljci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jest i korzeti.. Uf ja imam takve di sise dodu do vrata, kad ga skines ostanu ti oziljci
Oženila je ona brojne od nas.Naje.. je onaj kojeg "oženiš"!!!!
Pa evo recimo npr i Vas i Marijola sam odbila vise puta, tak da ono... Niste fora... I dosadna je ta tema vec. A na forumu nisam jer ne mogu u drustvu pisatiO ukusima se ne raspravlja, a o tome što Ven i Mod smatraju "top" curama ni Marijole ni ja nećemo trošiti riječi
Mene veseli jbt sad kad dodem u prazan stan nema boljegSamoća ubija
SiG jesi li se ikada skužila sa kriminalcima?Pa evo recimo npr i Vas i Marijola sam odbila vise puta, tak da ono... Niste fora... I dosadna je ta tema vec. A na forumu nisam jer ne mogu u drustvu pisati
Mlada si SiG ali ćeš vidjeti da je takav život ispravan.Mene veseli jbt sad kad dodem u prazan stan nema boljeg
*isprazan.Mlada si SiG ali ćeš vidjeti da je takav život ispravan.
Ne, druzila sam se s ljudima od kojih su novinari napravili kriminalceSiG jesi li se ikada skužila sa kriminalcima?
Meni je super, na Venturinu zalost... Ali bas nista mi ne fali, ali doslovno nista...*isprazan.
Jesi li sigurna da nisu bili kriminalci?Ne, druzila sam se s ljudima od kojih su novinari napravili kriminalce
Jesam, ne druzim se s kriminalcimaJesi li sigurna da nisu bili kriminalci?
Pusti sada Venturu, on je nezreli bekavac. Zar zaista želiš biti sama...Meni je super, na Venturinu zalost... Ali bas nista mi ne fali, ali doslovno nista...
Da, imam sve, lovu, seks i slobodu... Jel mi jos sta trebaPusti sada Venturu, on je nezreli bekavac. Zar zaista želiš biti sama...
100%sigurna. Dečki koji su te plaćali izdašnim svotama su to od plaće odvojili ili od legalnog biznisa?Jesam, ne druzim se s kriminalcima
To je tebi sve u životu?Da, imam sve, lovu, seks i slobodu... Jel mi jos sta treba
Imam i zdravlje... I prijatelje.. Sta mi treba psih. bolesnik neki da mi uzjebe sve sto imamTo je tebi sve u životu?
A sta ste vi inspektorat Nisu to nikakve izdasne svote, izdasna svota je Bonni za 1000 eura100%sigurna. Dečki koji su te plaćali izdašnim svotama su to od plaće odvojili ili od legalnog biznisa?
nisu sigurno ni poreza utajili, jesu tražili R1 da im izdaš?100%sigurna. Dečki koji su te plaćali izdašnim svotama su to od plaće odvojili ili od legalnog biznisa?
Pa nije svaki psihić. Prijatelje ćeš postupno gubiti, kao i novac kao i zdravlje. Ljepota će proći a doći će mlađa poboljšana verzija SiG. Idu u normalan svijet sa svim njegovim nesavršenostima i makni se iz ovog "normalnog" za koji misliš da ti je savršen.Imam i zdravlje... I prijatelje.. Sta mi treba psih. bolesnik neki da mi uzjebe sve sto imam
bonni bi mogla naći načina za R1A sta ste vi inspektorat Nisu to nikakve izdasne svote, izdasna svota je Bonni za 1000 eura
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|