old&ugly
Well-known member
Podvila rep i bježanija....Moram ici, pisemo ujutro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podvila rep i bježanija....Moram ici, pisemo ujutro
Zagorci su najvrijedniji ljudi u HRNisi u pravu. SiG se okomila na ljude. I Istrijani su meni osobno najbolji i najvrijedniji ljudi u RH, i tamo mi je uvijek bilo zadovoljstvo otići i privatno i poslom, ali i njih pojedinci, kao u ovom slučaju SiG, generaliziraju i ocrnjuju.
Ličani su najbolji i najvrijedniji.I Istrijani su meni osobno najbolji i najvrijedniji ljudi u RH.
????????????????Marijole daje lažne recenzije.
Eto to ti je hvala????????????????
Nije lažne, nego možda nemamo istu percepciju o ženama.????????????????
Defintivno nemamo.. tebi su ok Sig i Pantera.Nije lažne, nego možda nemamo istu percepciju o ženama.
Marijole pljujes po samom sebi... Ja ne mogu pljuvati po nekome s kim sam se druzila.. Btw ja sam ok svima, narocito pravoj gospodiDefintivno nemamo.. tebi su ok Sig i Pantera.
A meni Mila i Viki...
Jebena istinaA to da je zenama teze nije istina... Zene se snalaze same jer sve znaju raditi.. Svatko bi ozenio zenu i sa 60 od muskaraca samo da ne bude sam... Vise primjera imala tih samaca od 40,50 koji su grcevito htjeli bilo koga samo da ne budu sami
Nisam nikoga pljuvao...Marijole pljujes po samom sebi... Ja ne mogu pljuvati po nekome s kim sam se druzila.. Btw ja sam ok svima, narocito pravoj gospodi
Zar i ti sine Brute ?Nije lažne, nego možda nemamo istu percepciju o ženama.
A meni N&BDefintivno nemamo.. tebi su ok Sig i Pantera.
A meni Mila i Viki...
Da ja imam realniji pogled od tebe iako ti imaš puno više iskustva.Nisam nikoga pljuvao...
Samo sam se slozio sa Venturom da imamo razliciti "tip" cura koje nam se svidaju...
To se i meni čini , kao da je Marijole malo kratkovidanDa ja imam realniji pogled od tebe iako ti imaš puno više iskustva.
Baš mi je krivo da SiGy nije na linku pa da porazgovaramo malo o "gospodi" s kojim se družila!!!!!!Marijole pljujes po samom sebi... Ja ne mogu pljuvati po nekome s kim sam se druzila.. Btw ja sam ok svima, narocito pravoj gospodi
O ukusima se ne raspravlja, a o tome što Ven i Mod smatraju "top" curama ni Marijole ni ja nećemo trošiti riječiA meni N&B
Samoća ubijameni je lijepo sa svojom ženicom. dok vidim sinove ponosan sam ko nitko. to je bogatstvo. nije lijepo boti sam
Imam ja opaki jezik kad treba, diram uvijek u srz problemaAli svi su mi tu dragi i sve smatram prijateljima
možda ako si se hebala u gimnastičkim pozama 6 sati. ali ovo prosječno trajanje sexa ne potroši 3 kalorije
Tel: 064/677-677
|
|
|
|