Nisam probao seks sa parom i sa vatrenomMi smo stara garda ne znamo ove neke moderne đireve...pa ti tu dobro dođeš...svašta nešto si vidio i probao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam probao seks sa parom i sa vatrenomMi smo stara garda ne znamo ove neke moderne đireve...pa ti tu dobro dođeš...svašta nešto si vidio i probao...
Polako ima vrimena. Jesi dogovorio što sa Vatrenom. Koja je shema?Nisam probao seks sa parom i sa vatrenom
Nisam. Pokušavam al me neidePolako ima vrimena. Jesi dogovorio što sa Vatrenom. Koja je shema?
Skupo? Nema vrimena? Neće nove?Nisam. Pokušavam al me neide
Izgleda ovo drugo ili treće.Skupo? Nema vrimena? Neće nove?
Ustvari neće ona sa forumašima zaboravio samPa ni Sig nije htjela sa forumašima pa vidi je sad
Za sig je ona pjesma promjena. Maske su na podu, a ti piješ vodu bas me lozi kad kazes nedamPa ni Sig nije htjela sa forumašima pa vidi je sad
Ima li uopće koga a da nije bio na forumu?Ustvari neće ona sa forumašima zaboravio sam
Drži za jaja cijeli forum doslovnoIma li uopće koga a da nije bio na forumu?
Skupa?Treba sig i vatrenu probat
Ne znam jel to pametnoSkupa?
Mene ne drži za jaja to sto tebe drži tvoj problem sto si dopustioDrži za jaja cijeli forum doslovno
Doćeš i ti na red.Mene ne drži za jaja to sto tebe drži tvoj problem sto si dopustio
Rekla ne želi s foruma nove kak će me onda držat za jajaDoćeš i ti na red.
Kao cosa nostra je uvuče se u sve pore društvaMene ne drži za jaja to sto tebe drži tvoj problem sto si dopustio
To ona za javnost...kad je Sombi poentirao sve ti je jasno...Rekla ne želi s foruma nove kak će me onda držat za jaja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|