Ka i sinoć šta si pomogao.Ljuta sam ja večeras na dogovor za druženje kad ono.Ey frajer me ispali s vrata.A to si ti.Ey postala sam brzi gonzales.Ma samo htio pomoci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ka i sinoć šta si pomogao.Ljuta sam ja večeras na dogovor za druženje kad ono.Ey frajer me ispali s vrata.A to si ti.Ey postala sam brzi gonzales.Ma samo htio pomoci...
Ej das mi 600kn..jaa otidjem kod nje i dobijes recenziju..Jebala vas vatrena.A tko je ta uopće?
Fali mi Kozjak DidaPa jaa mislio da si ti..
Čekaj penziju ionako ti je sutra i odeš . Jesi sam reko da si starEj das mi 600kn..jaa otidjem kod nje i dobijes recenziju..
ZmijaLutalica uvijek uđe nekako e sad jel mačka ili pas to je pitanje....
A uuu sram ga bilo...Ka i sinoć šta si pomogao.Ljuta sam ja večeras na dogovor za druženje kad ono.Ey frajer me ispali s vrata.A to si ti.Ey postala sam brzi gonzales.
Ovaj forum je luda kuća.Uđe ti u vene.A usput volim plavo .
Vidiš ja se nisam nikad okrenuo. Treba isprobat kakav je to osjećaj . Dođeš i okreneš se i ne daš pare. Dajte neke preporukeA uuu sram ga bilo...
Ma u ponediljak je penzija...pa i mi stari moramo bar jednom godisnje...Čekaj penziju ionako ti je sutra i odeš . Jesi sam reko da si star
Evo pitaj MarijolaVidiš ja se nisam nikad okrenuo. Treba isprobat kakav je to osjećaj . Dođeš i okreneš se i ne daš pare. Dajte neke preporuke
U to mi je sigurno neko namistio.Kad ga nađem.A uuu sram ga bilo...
@Marijole daj neke kod kojih ću su okrenut na vratima da isprobam taj osjećaj.Evo pitaj Marijola
A jel bio star..U to mi je sigurno neko namistio.Kad ga nađem.
Ma koje pare,frajer kao da je dobio kravlje ludilo kad me je vidio.A ja onako mala,nježna,ma jedva čekam seks kad ono ŠAH MAT sa vrata.Vidiš ja se nisam nikad okrenuo. Treba isprobat kakav je to osjećaj . Dođeš i okreneš se i ne daš pare. Dajte neke preporuke
Ma tridesete.A jel bio star..
A tako ti je kad imas sa balavcima posla...Ma tridesete.
Vrag ga odnio.A ja pedalirala romobilom pola gradaMa tridesete.
Eto me. Bio sam banovan again. Razlog javno preispitivanje odluke admina. A 24 sata prošlo od prethodnog unbana.Jura, viđaš li @Winn69 ? Fali mi, malo.
Vidim razjesili to@Winn69 tamo na Brazilkama je neka velika dilema, daj razriješi to...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|