A tako ti je to.A tako ti je kad imas sa balavcima posla...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tako ti je to.A tako ti je kad imas sa balavcima posla...
Skola...iduci put samo 65+....A tako ti je to.
Ko da oni mogu sta jedino ako pope 2 vijagre možda moguSkola...iduci put samo 65+....
Ma mlađe je slađe.Ovi stariji kad vade novce ODMAH IH UHVATI DEMENCIJASkola...iduci put samo 65+....
Slatko moje.Dobro čovjek kaže ja još otplaćujem svoje greške
Sladak ko šećerna bolestSlatko moje.
Poezijo moja aj spavati.Laku noć svima na forumuZovu me haos, zovu nevolja, to znam
I nema većeg gada kad me krene
Kad kažeš da si ista, duplo gora si
Još pamtim da sam rekô: "Ugledaj se na mene"
Sve se to jednom vrati
Svaka se greška plati
Oš sad bit bolji?Eto me. Bio sam banovan again. Razlog javno preispitivanje odluke admina. A 24 sata prošlo od prethodnog unbana.
Šta ces ti ako neću . Po guzi me nesmijes tuc nisi mi tataOš sad bit bolji?
SigVidiš ja se nisam nikad okrenuo. Treba isprobat kakav je to osjećaj . Dođeš i okreneš se i ne daš pare. Dajte neke preporuke
Oš sad bit bolji?
Mogu jaKucala iz raja izašlaŠta ces ti ako neću . Po guzi me nesmijes tuc nisi mi tata
Šta je kucalaMogu jaKucala iz raja izašla
KuvačaŠta je kucala
Ma ja to radi svih nas, da te ne banira...fališ nam često za neke situacije...Šta ces ti ako neću . Po guzi me nesmijes tuc nisi mi tata
To bu me bolilo možeš s rukomKuvača
Kakve situacijeMa ja to radi svih nas, da te ne banira...fališ nam često za neke situacije...
Mi smo stara garda ne znamo ove neke moderne đireve...pa ti tu dobro dođeš...svašta nešto si vidio i probao...Kakve situacije
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|