Sisata i guzata
Well-known member
Kaze da nije osjetila nista...Bilo je rezultata svršio sam joj u doggy kaj hoćeš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaze da nije osjetila nista...Bilo je rezultata svršio sam joj u doggy kaj hoćeš
Da, cijene čelika i ostalih metala su previsoke za maloprodaju.Cijene željeza otišle u nebesa.
Mislio sam da sam falio forum...pa opet gledam...pa nisam...a jbt to je Bach...dobro onda...Da, cijene čelika i ostalih metala su previsoke za maloprodaju.
Kada smo kod čelika, zašto je bitno da država ima par čeličana i metaloprerađivačku industriju.
Zbog (potencijalnog) rata, ali općenito zbog gradnje.
Stanje u BiH nije nimalo dobro, a kada se tu zakuha, zakuhat će se i kod nas.
Kada imate čeličane možete lijevati čelik i proizvoditi samostalno oružje.
Kod nas se gasi metaloprerađivačka industrija.
Na djelu je svojevrsna kastracija industrije i promoviraju se neki nazovimo to tako pederski trendovi ekonomije.
Istina je jbg pomiri se
Nije nego 1200 knPlatiš 250 € i padne ti onako ko Jura poslije 2 litre...ja bi svome jebo i oca i mater da to napravi...vrijeme ide a on odmara, zapamtio bi kad će opet pičku vidit...
Ona ne požuruje imaš 1 h i negleda na satAl bas jbt
Meni se nebi ni digo od tog stresa jbt vrijeme ide, jel kaze ona kad je kraj ili ako produzis iznenade te na kraju cifrom kao pozivi u inozemstvu van EU
Bila je umorna zato nije osjetila ujutro je išla na putKaze da nije osjetila nista...
Bok somicabok sigi
Apotekarka radi u apoteci.Jel "apotekarka" u prometu? Pitam za sve nas.
Apsolutno... Oni su sretni ako im netko iz agencije napise da ce imat najbolji sex u zivotu... Ili ako im ova promuca na losem engleskom da veci u zivotu nije vidjela... Nazalost takva je vecina mladje generacije do 35,40 godina... Iznimke postoje jasno... Ali ugl egomanijaci kojima treba potvrda da su najbolji a maste nulau pravu si za ove kako prići k ženi preko neta. nezna preko neta a kamo li uživo. i ovi jiš ne kuže ove ženske za bonove. vjeruj navijam za ženske. ak su tako glupi nek ih izmuzu
A ne jooos.....spremaš se na more?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|