Kozjak Dida
Well-known member
Njoj je neugodno pa da ti ja kazem...čula je da ti loše jebeš. JbgTko je to rekao Sombi kaže da se dobro jebeš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njoj je neugodno pa da ti ja kazem...čula je da ti loše jebeš. JbgTko je to rekao Sombi kaže da se dobro jebeš
Sve znas Didaa.... Rekla mi u povjerenju jedna sa egeNjoj je neugodno pa da ti ja kazem...čula je da ti loše jebeš. Jbg
Međunarodna pomoć za otkrivanje falših jebača.Sve znas Didaa.... Rekla mi u povjerenju jedna sa ege
Uu jura ne bi nikada dosao na sastanak
Haha otkud bi ona to čula kad me nije probalaNjoj je neugodno pa da ti ja kazem...čula je da ti loše jebeš. Jbg
Ja bio samo sa 2 cure sa ege imaš loše infoSve znas Didaa.... Rekla mi u povjerenju jedna sa ege
E pa nije crnkinja vec ova druga mi je rekla... A i prica se po gentle girlsu...Ja bio samo sa 2 cure sa ege imaš loše info
Koja druga ta je u Španjolskoj nelažiE pa nije crnkinja vec ova druga mi je rekla... A i prica se po gentle girlsu...
To mi je frendicaKoja druga ta je u Španjolskoj nelaži
Kaze da joj nikad prije nije dosao lik kojem je pao nakon 5 minTo mi je frendica
A kome nije? Nasa stara Gemma... Cak te i plovku tracala...Aha Gemma ti frendica možeš misliti haha
NeseriKaze da joj nikad prije nije dosao lik kojem je pao nakon 5 min
Pa i da je pao ona ga je dignula potrudila se kaj hoćešKaze da joj nikad prije nije dosao lik kojem je pao nakon 5 min
Istina je jbg pomiri se s timNeseri
E jbg.... Mogla se ona trudit ali... Bez rezultataPa i da je pao ona ga je dignula potrudila se kaj hoćeš
Bilo je rezultata svršio sam joj u doggy kaj hoćešE jbg.... Mogla se ona trudit ali... Bez rezultata
A jbg to je na psihičkom planuIstina je jbg pomiri se s tim
Platiš 250 € i padne ti onako ko Jura poslije 2 litre...ja bi svome jebo i oca i mater da to napravi...vrijeme ide a on odmara, zapamtio bi kad će opet pičku vidit...A jbg to je na psihičkom planu
Al bas jbtPlatiš 250 € i padne ti onako ko Jura poslije 2 litre...ja bi svome jebo i oca i mater da to napravi...vrijeme ide a on odmara, zapamtio bi kad će opet pičku vidit...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|