Evo meneeeeEvo da ti kažem Sig i ja se malo jebem jednom mjesečno jbg nemam stalnu partnericu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo meneeeeEvo da ti kažem Sig i ja se malo jebem jednom mjesečno jbg nemam stalnu partnericu
Ne jebao bi da imam stalnu partnericu nije lova važna tolikoJbg jebo bi vise da imas para....
Tako i ja cekam da me primis sig...karte kazu da ces me primitiDida moj... Neke stvari koje su nam sudene vrijedi cekati
Ovo mi je danasnji mood
Probaj sa partnerima, oni su vjerniji...bar tako pričaju.Ne jebao bi da imam stalnu partnericu nije lova važna toliko
Ali lova je vazna partnerici..Ne jebao bi da imam stalnu partnericu nije lova važna toliko
Ma i partneru hahahAli lova je vazna partnerici..
Miro mi super funkcioniramo kao dva alkosa, ovako bi sve pokvariliTako i ja cekam da me primis sig...karte kazu da ces me primiti
Pa nije Ninja valjda.. a joj...Ma i partneru hahah
Ma neznam ti ja pisati recenzije netrebas se bojati...Miro mi super funkcioniramo kao dva alkosa, ovako bi sve pokvarili
Ne smije se raditi pritisak, tako nas sada uče...bude izašlo na vidjelo. Ako odluči tako.Dida a sta bi mogla ili mogao biti vatrena/i...
Kaj evo tebeEvo meneeee
A sta kazes da osnujemo klub alkosa...predlazem pocasnim presnednika Juru...Miro mi super funkcioniramo kao dva alkosa, ovako bi sve pokvarili
On ti otvara slastičarnu , specijalitet bakljava by Jure.A sta kazes da osnujemo klub alkosa...predlazem pocasnim presnednika Juru...
Pa nisam gay hahaMa i partneru hahah
Vidi vidi jest Jura svestran..On ti otvara slastičarnu , specijalitet bakljava by Jure.
Vec mi je dovoljno sto se jebem ka drvena marija, ne treba vise, fala...Ma neznam ti ja pisati recenzije netrebas se bojati...
Samo smedi secer....On ti otvara slastičarnu , specijalitet bakljava by Jure.
Tko je to rekao Sombi kaže da se dobro jebešVec mi je dovoljno sto se jebem ka drvena marija, ne treba vise, fala...
Uu jura ne bi nikada dosao na sastanakA sta kazes da osnujemo klub alkosa...predlazem pocasnim presnednika Juru...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|