Ne mogu vise od 20 minutaMislis kao vakcinacija?
E jbg... Ko jebe ispod 3 h ne ulazi u kategoriju.... Nadam se da mozes bar 3 i pol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu vise od 20 minutaMislis kao vakcinacija?
E jbg... Ko jebe ispod 3 h ne ulazi u kategoriju.... Nadam se da mozes bar 3 i pol
Po pozi?Ne mogu vise od 20 minuta
Bila je na nekoliko operacija sigurnoMa nevjerujem
Sve prirodno... Sise, dupe, usta, cak i nokti i kosa molim...Bila je na nekoliko operacija sigurno
Po susretuPo pozi?
E jbg moras trenirati...Po susretu
Nisam bas izdržljiv , a znam biti galantan pa uzmem uvijek 1 sat kod cure , a gotov za 15 min u prosjeku . Neke su mi vraćale lovu nazad, ne znam jel iz samilosti ili dobrote
Mora neke preparate da uzimas , ne možeš bas tako prirodno izgledati .Sve prirodno... Sise, dupe, usta, cak i nokti i kosa molim...
Samo spermuMora neke preparate da uzimas , ne možeš bas tako prirodno izgledati .
Cula da pomladuje... Ja to iz estetskih razlogaSamo spermu
Znam tko ti je na forumu odvjetnik
Treniram redovito , ali sto vise treniram , prije sam gotov .E jbg moras trenirati...
Znaci spermom po kosi ? Može , to mi je fetiš , ali moraš ostaviti da se osuši , još ako te mogu malo razmrljati rukama ?Cula da pomladuje... Ja to iz estetskih razloga
Hahah ma sve, rekla sam samo uniformi nemaZnaci spermom po kosi ? Može , to mi je fetiš , ali moraš ostaviti da se osuši , još ako te mogu malo razmrljati rukama ?
Dogovoreno , ne pitam sto koštaHahah ma sve, rekla sam samo uniformi nema
Odoh ja sada , vrijeme mi je za ručak . Sad će Sombrero pa nastavi slobodno s njimHahah ma sve, rekla sam samo uniformi nema
Ma nema veze, samo moras se potrudit oko mene.. Gle koliki je red....Dogovoreno , ne pitam sto košta
Ne moraš mi vraćati ništa , ako budem gotov za 15 min i ne budem mogao vise
Dobar tekOdoh ja sada , vrijeme mi je za ručak . Sad će Sombrero pa nastavi slobodno s njim
Kupit ću Karanfile i snimit romsku muziku za cistu romantikuMa nema veze, samo moras se potrudit oko mene.. Gle koliki je red....
Romsku muzikuKupit ću Karanfile i snimit romsku muziku za cistu romantiku
Iznenadit ces se kako pjevam "Ederlezi"...Romsku muziku
Ma Mozee moze
Tel: 064/677-677
|
|
|
|