Djon950
Active member
čua ja svašta. bolje da ne pričanA i pričaju se nebulozne.Stoga ako me ugase SRETNO SVIMA!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čua ja svašta. bolje da ne pričanA i pričaju se nebulozne.Stoga ako me ugase SRETNO SVIMA!
Zato sto si mi na vratima rekao da sam debela za body masazuNego Milena , zašto si me uzela na radar , gdje ti je ekipa za zajebanciju ?
Duga je to priča Akiro moj , prošlo je godina od našeg susreta . Upamtila me , ima fotografsko pamćenje , rekla mi je da su joj se samo 2 okrenula u životu .Hej Manga kaj to istina da te Sig primila a rekla je da ne prima nove forumaše
Ma j.....mi se živo.čua ja svašta. bolje da ne pričan
Patak !!!A i mene če danas.
A jesi li debela?Zato sto si mi na vratima rekao da sam debela za body masazu
i neka se prave mutavi. govno diraš a govno smrdiMa j.....mi se živo.
Da i pamtim tu dvojicu, tuzit cu vas da znate...Duga je to priča Akiro moj , prošlo je godina od našeg susreta . Upamtila me , ima fotografsko pamćenje , rekla mi je da su joj se samo 2 okrenula u životu .
Nema veze to... Povrijedio je moje osjecajeA jesi li debela?
E vidiš zato ja radim 7 dana analize prije nego odem da se ne moram okretat i kalkulacijeDuga je to priča Akiro moj , prošlo je godina od našeg susreta . Upamtila me , ima fotografsko pamćenje , rekla mi je da su joj se samo 2 okrenula u životu .
Nisam našao prikladnije opravdanje , priznajem sada pred svima , uplašio sam seZato sto si mi na vratima rekao da sam debela za body masazu
Tako je sig samo oštro. Tužit cu ja grad zagreb za rupe po cesti i zašto ja pošteni građanin plaćam porez i korištenje cesta na tehnickom ,a zaduzeni za odrzvanje drkaju kurac u čoškuDa i pamtim tu dvojicu, tuzit cu vas da znate...
Kako uplasio... Jel ti znas tko je moj odvjetnikNisam našao prikladnije opravdanje , priznajem sada pred svima , uplašio sam se
I ja cistocu... Glomazni otoad vec mj dana ispred zgradeTako je sig samo oštro. Tužit cu ja grad zagreb za rupe po cesti i zašto ja pošteni građanin plaćam porez i korištenje cesta na tehnickom ,a zaduzeni za odrzvanje drkaju kurac u čošku
A jesi
Jbg ja se sigurno nebi okrenuo meni se Sig sviđa ima velike siseDuga je to priča Akiro moj , prošlo je godina od našeg susreta . Upamtila me , ima fotografsko pamćenje , rekla mi je da su joj se samo 2 okrenula u životu .
Nemoj sad ti ko Maserka , majko mila, morat ću 2 dana ljude uvjeravati u ispravnost svog postupka , Matko 2 dio love storyDa i pamtim tu dvojicu, tuzit cu vas da znate...
Sad ti je zao znam jaNemoj sad ti ko Maserka , majko mila, morat ću 2 dana ljude uvjeravati u ispravnost svog postupka , Matko 2 dio love story
Jebo te odvjetnik spominješ ga već dva dana.Ako te netko želi rješit.Odvjetnik ti tu nemože pomoć.Meni prijete već godinu dana i tako živim kao da se neću probuditi ujutro.Kako uplasio... Jel ti znas tko je moj odvjetnik
Ma nije debela kolko sam ja vidio po slikama koje je stavljala prijeNema veze to... Povrijedio je moje osjecaje
Znam tko ti je na forumu odvjetnikKako uplasio... Jel ti znas tko je moj odvjetnik
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|